vrijdag 7 mei 2021

‘We kregen een monsterklus’

De Zaak
'We kregen een monsterklus'

Wanneer Edwin (48) en zijn vrouw Citty (45) van Sambeek in 2014 een bezoek aan Bali brengen, besluiten ze om hun eigen bedrijf op te richten: STOER BRACELETS. Tot zover niets nieuws onder de zon, tot je de bijzondere achtergrond van Edwin kent.

The post 'We kregen een monsterklus' appeared first on De Zaak.

Lees verder

Uitbetalen vakantiegeld

Veel werkgevers betalen in mei het vakantiegeld uit. Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft en in Nederland woonachtig is, heeft recht op vakantiegeld. Hoeveel betaal je je personeel en wanneer precies?

The post Uitbetalen vakantiegeld appeared first on De Zaak.

Lees verder

Verzuimprotocol: wie doet wat bij ziekte?

Al doe je nog zo je best, ziekte of arbeidsongeschiktheid zijn nooit helemaal te voorkomen. Leg daarom alle regels en afspraken over verzuim vast in een verzuimprotocol.

The post Verzuimprotocol: wie doet wat bij ziekte? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Liquidatie van een bedrijf

Besluit je te stoppen met je bedrijf? Wanneer verkoop of overname geen optie is en er geen sprake is van een faillissement, ga je over tot liquidatie van je bedrijf. Zo werkt het

The post Liquidatie van een bedrijf appeared first on De Zaak.

Lees verder

Willekeurige afschrijving voor starters

De willekeurige afschrijving voor starters is bestemd voor ondernemers die recht hebben op de zelfstandigenaftrek voor starters. Hoe werkt het precies?

The post Willekeurige afschrijving voor starters appeared first on De Zaak.

Lees verder

Het andere samenwerken van nu

Zoveel ondernemers stranden in hun samenwerking binnen de eerste paar jaar. Zoveel werkgevers lopen aan tegen hoog verzuim, uitstroom en conflicten. Zoveel contracten blijken eenzijdig en verstikkend.

The post Het andere samenwerken van nu appeared first on De Zaak.

Lees verder