woensdag 19 mei 2021

TOM vertaalt zijn webwinkels in het Pools

EMERCE
TOM vertaalt zijn webwinkels in het Pools
Tom Omnichannel Management (TOM) uit Bladel lanceert vandaag een Poolse variant van zijn webshops.
Lees verder

Reviewscanner Snakeware spoort klachten sneller op
Digitaal bureau Snakeware heeft, naar eigen zeggen als eerste in Nederland, een reviewscanner ontwikkeld die razendsnel klantreacties leest en classificeert.
Lees verder

Thuisbezorgd.nl en TeamAlert starten nieuwe verkeersopleiding voor maaltijdbezorgers
Thuisbezorgd.nl begint deze week een nieuwe verkeersopleiding voor haar bezorgers. Deze online training, die in samenwerking met stichting TeamAlert is ontwikkeld, leert de bezorgers om gevaarlijke verkeerssituaties beter te herkennen.
Lees verder

IFA blaast fysieke beurs weer af
De IFA, Europa's grootste elektronicabeurs die elk jaar in Berlijn wordt gehouden, gaat ook dit jaar niet door zoals gepland. De huidige omstandigheden omtrent corona en de nog onzekere planning voor de komende maanden bieden geen betrouwbaar perspectief om de beurs in september te organiseren.
Lees verder

Verkoop RTL België in volle gang
De verkoop van RTL België moet een kwart miljard euro opbrengen, zo verneemt De Tijd. Alle grote mediabedrijven van het land zijn aan zet. Aan Vlaamse kant gaat het om DPG Media en Telenet/SBS, aan Franstalige zijde om Rossel en een consortium rond IPM.
Lees verder

Breda bundelt lokale gamingbelangen
Breda bundelt zijn gamingbelangen in een nieuwe  Stichting Breda Game City (BGC). Belangrijke partner voor de organisatie is de Breda University of Applied Sciences (BUas).
Lees verder

Sterk kwartaal voor JD.com, logistieke tak naar de beurs
JD.com, de belangrijkste rivaal van Alibaba, sluit wederom een sterk kwartaal af. De omzet steeg 39 procent naar omgerekend 31 miljard dollar. De operationele winst bedroeg (niet-GAAP) een half miljard.
Lees verder

GO Sharing breidt uit naar Duitsland
GO Sharing gaat vandaag van start in Duitsland. Het bedrijf heeft de Saarbrückse deelscooterdienst TRIBe overgenomen en begint met 100 elektrische deelscooters in de Saarlandse hoofdstad, voordat het bedrijf uitbreidt naar andere Duitse steden.
Lees verder

Orange wil bezuinigen in zijn tweede markt Spanje
Het Franse telecombedrijf Orange gaat flink bezuinigen in Spanje, zijn tweede markt na Frankrijk. De telecomgigant heeft de vakbonden laten weten om minstens 485 banen in Spanje te schrappen, oftewel 15 procent van de 3100 werknemers van de groep in het land.
Lees verder