donderdag 6 mei 2021

Nederlands paviljoen tijdens InterBattery 2021 in Zuid-Korea

Nederlands paviljoen tijdens InterBattery 2021 in Zuid-Korea

Bent u batterijproducent of toeleverancier op dit gebied? En wilt u zakendoen in Zuid-Korea? Neem dan van 9 tot en met 11 juni deel aan het Nederlands paviljoen op de beurs InterBattery 2021 in Seoel.

Beurs InterBattery 2021

De InterBattery is de belangrijkste beurs op het gebied van batterijen en gerelateerde technologie in Zuid-Korea. Alle grote Zuid-Koreaanse batterijproducenten en toeleveranciers zijn op deze beurs aanwezig.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we nu?

Sinds de openstelling van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) zijn al bijna een kwart miljoen aanvragen gedaan. Hoeveel daarvan hebben we al afgehandeld? En om welke bedragen gaat het dan?

Lees verder

Nederlandse uitvinder maakt kans op European Inventor Award 2021

Op 17 juni maakt het Europees Octrooibureau (EOB) bekend wie uit honderden uitvinders (vooral uit Europa) de winnaars zijn van de European Inventor Awards 2021.

Lees verder

TONK onder de aandacht

Zelfstandigen met een werkende partner die door corona omzetverlies lijden, kunnen hun vaste lasten niet altijd meer (helemaal) betalen. Zij vallen buiten de TVL. Daarom is er sinds maart de TONK. 

Lees verder

"Het Expertteam Woningbouw helpt ons plannen grootschalig aan te pakken"

De Raadsliedenbuurt in de oude binnenstad van Terneuzen is toe aan verandering. Met ondersteuning van het Expertteam Woningbouw werkt de gemeente nu aan een plan voor het opknappen van deze buurt.

Lees verder