donderdag 6 mei 2021

Meer klanten voor VodafoneZiggo

EMERCE
Meer klanten voor VodafoneZiggo
VodafoneZiggo heeft het afgelopen kwartaal flink wat nieuwe klanten binnengehaald, zo blijkt uit cijfers die moederbedrijf Liberty Global woensdagnacht publiceerde.
Lees verder

Emerce Fashion: 'Modesector heeft fysieke winkel echt nodig'
De modesector alleen online is een illusie. "De sector heeft fysieke winkels echt nodig", zegt Danny van den Burg van GfK op Emerce Fashion. Zijn presentatie is zo dadelijk na registratie gratis beschikbaar.
Lees verder

'Nederland hobbelt achteraan met investeringen in kunstmatige intelligentie'
Hoewel de groei van het aantal AI-startups en banen laat zien dat kunstmatige intelligentie steeds meer terrein wint, blijft Nederland op dit gebied toch achter: investeringsrondes in AI startups en scaleups nemen wereldwijd toe behalve in Nederland, het aantal exits in Nederland is de afgelopen vijf jaar gestagneerd en Nederland loopt achter op Europa in de ontwikkeling en investering in een concurrerend AI ecosysteem. Dat concludeert Techleap.nl in een nieuw rapport naar de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI) Startups & Scaleups in Nederland, in samenwerking met data provider Dealroom.
Lees verder

Zalando realiseert sterkste klantengroei sinds 2013
Zalando verhoogt zijn vooruitzichten voor het boekjaar 2021 na wat het noemt 'een uitzonderlijk sterke en winstgevende groei in het eerste kwartaal, aanhoudende verhoogde groeiniveaus in het tweede kwartaal en een stabiele vooruitzichten voor de tweede helft van het jaar'.
Lees verder

Forse groei videodiensten RTL Groep
RTL haalt steeds meer inkomsten uit zijn videodiensten TV Now en Videoland. Het aantal betalende abonnees steeg 71 procent naar 2,7 miljoen, zo blijkt uit de vanochtend gepubliceerde kwartaalcijfers.
Lees verder

Tweede winkel voor Coolblue in Rotterdam
Coolblue opent deze zomer naast zijn bestaande winkel op het Oostplein in Rotterdam nog een winkel. Rotterdam is hiermee de eerste stad waar een tweede Coolblue-winkel wordt geopend.
Lees verder

Inkoopplatform Orderchamp haalt 16,5 miljoen euro op
De Nederlandse scale-up Orderchamp, een inkoopplatform voor merken en retailers, haalt in zijn eerste grote investeringsronde 16,5 miljoen euro op. Prime Ventures leidt de ronde.
Lees verder

Emerce Fashion: 'Personalisatie is belangrijk, maar inspiratie ook'
Iedereen is het er over eens dat personalisatie de volgende belangrijke slag in e-commerce optimalisatie is. Maar staar je er niet op blind, waarschuwt Stefan van Opstal van Tweakwise op Emerce Fashion. Inspireren is minstens zo belangrijk.
Lees verder

Emerce Fashion: Botplaag werd succesvolle reclamestunt Klarna
Klarna vertelt op Emerce Fashion hoe het de terreur van shoppingbots op sneakersites omdraaide in een internationaal succesvolle reclamestunt. In Nederland profiteerden twaalf winkels daarvan.
Lees verder