woensdag 12 mei 2021

HORNBACH vergroot online dienstverlening

EMERCE
HORNBACH vergroot online dienstverlening
Bouwmarkt HORNBACH zag de online omzet het afgelopen jaar, net als veel concurrerende bouwmarkten, sterk toenemen. Om het groeiende aantal online orders te kunnen te kunnen verwerken, is een nieuw distributiecentrum in Eindhoven in gebruik genomen.
Lees verder

Apple pompt nog meer miljoenen in glasfabrikant Corning
Apple gunt Corning nog eens een investering van 45 miljoen dollar uit zijn Advanced Manufacturing Fund, naast de 450 miljoen die het de afgelopen vier jaar al heeft gegeven.
Lees verder

Amsterdamse recruitmentplatform Harver in Amerikaanse handen
Het Amerikaanse recruitmenttech-bedrijf Outmatch neemt het Amsterdamse Harver over. Harver is een vooraanstaande aanbieder van software specifiek voor volume recruitment.
Lees verder

Ook Samsung komt niet naar het Mobile World Congress (MWC)
Het Mobile World Congress (MWC) verliest alweer een grote exposant. Nu laat ook Samsung verstek aan. Het bedrijf had tot nu toe elk jaar een van de grootste stands op de beursvloer.
Lees verder

Forse boete voor Locatefamily.com
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) legt de site Locatefamily.com een boete op van 525.000 euro. Locatefamily.com publiceert adresgegevens en telefoonnummers van mensen, vaak zonder dat die mensen dat weten.
Lees verder

Provincie Zuid Holland stelt half miljoen beschikbaar voor 5G-innovaties
De provincie Zuid Holland stelt een half miljoen euro beschikbaar voor het Zuid-Hollandse MKB om 5G-innovaties te testen. Dit kan op verschillende fieldlabs in Zuid-Holland waar het nieuwe 5G-netwerk beschikbaar is.
Lees verder

Meer klanten en hogere omzet voor T-Mobile
De totale omzet van T-Mobile Nederland is met 7,8 procent gegroeid in het eerste kwartaal van 2021. Ondanks de impact van Covid-19 en toenemende concurrentie groeide het aantal mobiele klanten met 12.000 en het aantal vaste klanten met 11.000.
Lees verder

OPPO lanceert de OPPO Band
Een beetje smartphonemerk heeft een fitnesstracker, dus kan het Chinese OPPO niet achterblijven.
Lees verder

Online omzet Ahold Delhaize naar 1,9 miljard euro
De online omzet van Ahold Delhaize steeg mede dankzij corona het afgelopen kwartaal met maar liefst 103 procent naar 1,9 miljard euro. De handelsomzet (via partners) steeg minstens even hard naar 2,6 miljard.
Lees verder