woensdag 26 mei 2021

Geruisloos doorschuiven: geen belasting over stakingswinst

De Zaak
Geruisloos doorschuiven: geen belasting over stakingswinst

Als je met jouw bedrijf stopt of het overdraagt, moet je normaal gesproken met de Belastingdienst afrekenen over de stakingswinst. Maar als je gebruikmaakt van de doorschuifregeling, dan hoeft dit niet.

The post Geruisloos doorschuiven: geen belasting over stakingswinst appeared first on De Zaak.

Lees verder

Persoonlijk of zakelijk investeren in cryptocurrency: de voordelen?

In de media lees je veel over cryptocurrencies, de digitale munten zoals Bitcoin komen vaak in het nieuws. De laatste tijd zijn de koersen van deze munten flink gestegen en dat betekent dat veel investeerders een graantje hiervan mee willen pakken. Maar is het verstandig om als ondernemer geld te stoppen in de cryptomarkt? Kun je als ondernemer veilig investeren of kun je beter persoonlijk investeren?

The post Persoonlijk of zakelijk investeren in cryptocurrency: de voordelen? appeared first on De Zaak.

Lees verder

De voordelen van een Amazon Agency

Sinds de komst van Amazon Nederland shoppen veel mensen op Amazon. Naast Bol is het een van de grootste online marketplaces waar je terecht kunt om producten aan te schaffen. Het is dan ook een ideaal verkoopkanaal om producten te verkopen. Zeker voor een startende ondernemers is verkopen op Amazon interessant. Je hoeft zelf niet te investeren in een goedlopende webshop en mag meedraaien op de snelle service en grote naamsbekendheid. Wat zijn nog andere voordelen van een Amazon Agency?

The post De voordelen van een Amazon Agency appeared first on De Zaak.

Lees verder

Vodafone V-Hub

Hoe vind je je weg in het exponentieel groeiende woud aan digitale mogelijkheden? Hoe voorkom je dat je bedrijfsvoering ondergesneeuwd raakt door de noodzaak bij te blijven op IT-gebied? Hoe kom je slagvaardig uit de Covid-crisis? Het gratis kennisplatform V-Hub van Vodafone Business biedt ondernemers de helpende hand.

The post Vodafone V-Hub appeared first on De Zaak.

Lees verder

Kies de juiste rechtsvorm voor je bedrijf

De rechtsvorm van een bedrijf is van groot belang. Grofweg zijn er twee
rechtsvormen: zonder en met rechtspersoonlijkheid. Welke rechtsvorm past het
beste bij jouw (op te richten) bedrijf?

The post Kies de juiste rechtsvorm voor je bedrijf appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zo werk je veilig thuis tijdens de lockdown

Tijdens de coronatijd hebben veel mensen verplicht kennis moeten maken met thuiswerken. Gelukkig is dat dankzij de huidige technologie geen probleem meer. Veel beroepen kunnen in principe aan de keukentafel worden uitgevoerd omdat je alleen een laptop en een internetverbinding nodig hebt. Naar alle waarschijnlijkheid is thuiswerken een blijvertje. Maar hoe doe je dat eigenlijk veilig? Want dreigingen van buitenaf liggen constant op de loer.

The post Zo werk je veilig thuis tijdens de lockdown appeared first on De Zaak.

Lees verder