vrijdag 28 mei 2021

Emerce E-Commerce: ‘Steek voorzichtig de grens over’

EMERCE
Emerce E-Commerce: 'Steek voorzichtig de grens over'
Als je over de grens wilt verkopen, doe dat in kleine stappen. "Begin met verkoop op een marktplaats," adviseert onderzoeker/docent Sjoukje Goldman van de Hogeschool van Amsterdam op Emerce E-Commerce.
Lees verder

Emerce E-Commerce: weglopende klanten bestrijden met AI
De helft van klanten die herhaalaankopen doen haken op een gegeven moment af. Met kunstmatige intelligentie kun je die klanten als het ware bij de les houden. Door in te schatten wanneer een volgende bestelling moet volgen. Zegt Sebastiaan Dalmeijer van Crunch Analytics bij Emerce E-Commerce.
Lees verder

Nieuwe investeerders dansen om Klarna, Mollie
De digitale betaalbedrijven Klarna en Mollie staan naar verluidt op het punt om honderden miljoenen euro's nieuwe venture Capital aan te trekken.
Lees verder

1 miljoen euro voor AI startup Jungle
Het Nederlandse artificial intelligence bedrijf Jungle heeft een financiering van 1 miljoen euro opgehaald bij investeerder SHIFT Invest.
Lees verder

Google integreert WooCommerce, GoDaddy, Square
Google wil een grotere speler worden op de e-commercemarkt en laat tienduizenden webwinkels hun producten gratis in de zoekmachine figureren.
Lees verder

Grote Europese techevents bundelen krachten
De organisatoren van drie grote techevents in Duitsland, Engeland en Frankrijk gaan samenwerken op het gebied van content, promotie en marketing.
Lees verder

Emerce E-commerce: Seven Senders bouwt aan Europees kantorennetwerk
De specialist in internationale pakketlevering voor webwinkels Seven Senders wil dit jaar nog een aantal kantoren openen en koerst op weer een omzetverdubbeling.
Lees verder

Proximus en Nokia realiseren eerste 25 Gbps-verbinding
Proximus en Nokia hebben eerder deze week tijdens een persconferentie in het Antwerpse Havenhuis 's werelds snelste glasvezelnetwerk geactiveerd. Het gaat om het allereerste live netwerk uitgerold op basis van de '25G PON'-technologie van Nokia.
Lees verder

Talpa verkoopt ANP aan investeerder
Het ANP had Talpa Network aan een kloon van NU.nl moeten helpen, maar dat plan kreeg nooit gestalte. Het mediabedrijf stelt zijn koers bij en doet het persbureau van de hand. Koper is investeerder Chris Oomen.
Lees verder