woensdag 26 mei 2021

Denk mee over ons aanbod voor decentrale overheden

Denk mee over ons aanbod voor decentrale overheden

Wilt u bijdragen aan een betere gebruikservaring van onze website? En bent u werkzaam bij een gemeente, provincie of waterschap?

Lees verder

"Met CEF-subsidie bouwen we fullservice truckparkeerplaatsen"

Door sterke groei van de transportsector is er behoefte aan meer veilige, fullservice truckparkeerplaatsen waar - tegen betaling - kan worden overnacht. Met het project Secure NL worden deze gerealiseerd. Projectcoƶrdinator Wim Bens: "Zonder de Europese investeringssubsidie CEF was de prijs voor parkeren zo hoog dat geen vrachtwagenchauffeur er gebruik van zou maken."

Lees verder

Save the date - Informatiebijeenkomst Innovatie TSE Industrie

SAVE THE DATE - Op 6 juli 2021 opent de uitgebreide innovatieregeling TSE Industrie. Tijdens deze informatiebijeenkomst informeren we u uitgebreid over de Innovatiesubsidie Klimaatneutrale industrie en brandstoffen.

De toevoeging van klimaatneutrale brandstoffen voor lucht- en scheepvaart is nieuw in 2021. Duurzame innovaties op het gebied van industrie en brandstoffen zijn belangrijk om de Nederlandse klimaatdoelen te halen. Daarmee maken we onze industrie klimaatneutraal en wereldwijd toonaangevend.

U krijgt ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Lees verder

WBSO - Stap nu over naar het nieuwe aanvraagportaal

Sinds oktober 2020 heeft RVO een nieuw aanvraagportaal geopend voor de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk), naast het huidige portaal (eLoket).

Lees verder

Telefonisch spreekuur - LIFE-subsidie op 1 juli

LIFE is het Europese subsidieprogramma dat bijdraagt aan de realisatie van de Europese klimaat-, natuur-, en milieudoelstellingen. Medio juni gaat er een nieuwe subsidieronde (call) open. Vanaf dan is het weer mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen. Op 1 juli is er telefonisch spreekuur van 14:00 uur - 16:00 uur. De RVO-adviseurs zitten dan klaar om al uw vragen over het LIFE programma te beantwoorden.

Lees verder