vrijdag 21 mei 2021

"De overstap naar elektrische trekkers levert veel voordelen op"

"De overstap naar elektrische trekkers levert veel voordelen op"

Van Huizen Groenvoorzieningen verzorgt de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen en sportvelden in de regio Barendrecht en omstreken. Het bedrijf bouwt een bestaande landbouwtrekker op diesel om naar een elektrische uitvoering: de Fendt-e. Het bedrijf maakt gebruik van financiƫle ondersteuning via de MIA\Vamil.

Lees verder

"Mijn werk is nooit af"

Specialist procesverbetering Janice Buringa houdt zich bezig met de uitvoeringsprocessen van internationale programma's bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). "De interne processen zijn voortdurend in beweging. Er valt altijd wel ergens een verbeterslag te maken. Dit houdt het werk uitdagend."

Janice werkt aan de programma's ORIO, Develop2Build en DRIVE. Deze programma's dragen bij aan de financiering van infrastructurele projecten in ontwikkelingslanden. Hiervoor werkt zij nauw samen met de procescoƶrdinator, projectadviseurs en andere specialisten.

Lees verder

Ruim 113.000 aanvragen voor 1e kwartaal 2021

Ruim 113.000 mkb-bedrijven en zelfstandigen vroegen de Tegemoetkoming Vaste Lasten aan voor het 1e kwartaal van 2021 (TVL Q1 2021). Dat is 25% meer dan in het laatste kwartaal van 2020.

Lees verder

Technische problemen bij beheren van aanvraag

Soms ervaren ondernemers technische problemen bij het beheren van een TVL-aanvraag. Vooral wanneer ze vaststelling willen aanvragen of aanvullende informatie willen insturen. Tips.

Lees verder

Gevolgen van COVID-19 voor internationale projecten

Heeft de coronapandemie gevolgen voor de kansen van Nederlandse bedrijven om internationale tenders te winnen en projecten uit te voeren?

Lees verder