dinsdag 18 mei 2021

Consumentenversie Microsoft Teams nu beschikbaar

EMERCE
Consumentenversie Microsoft Teams nu beschikbaar
Microsoft heeft de speciale consumentenversie van communicatieplatform Teams nu officieel beschikbaar gesteld. De dienst is, anders dan de zakelijke variant, gratis te gebruiken door consumenten.
Lees verder

'Start-ups en scale-ups onmisbaar in economisch herstel'
In een brief aan informateur Mariëtte Hamer wijzen belangenorganisaties Techleap.nl en Dutch Startup Association (DSA) de formerende partijen op de rol die startups en scale-ups spelen in het economisch herstel. De brief dient als oproep aan het volgend kabinet om startups en scale-ups als onmiskenbare drijfveer achter het herstel van de Nederlandse economie vast te leggen in het aanstaande regeerakkoord.
Lees verder

'Vakanties na corona 10 procent duurder'
De prijzen van vliegvakanties naar het buitenland zijn sinds vorige week met gemiddeld 10 procent gestegen. Nederlanders betalen momenteel 165 euro meer voor een vakantie dan een paar weken geleden. Uitschieter is Portugal.
Lees verder

Fusie tussen Franse tv zenders TF1 en M6
Bouygues, moederbedrijf van de Franse commerciële zender TF1, neemt het belang over dat Bertelsmann heeft in de M6 Groupe.
Lees verder

Nu ook internet only abonnementen bij Ziggo
Vanaf vandaag hebben nieuwe en bestaande klanten meer keuze bij het samenstellen van hun abonnement bij Ziggo. De nieuwe internet only abonnementen zijn volgens het bedrijf de meest afgeslankte abonnementen van allemaal; andere abonnementen bieden combinaties met een ruime keuze aan televisie en telefonie.
Lees verder

ABN introduceert na Apple Pay nu ook Google Pay
ABN AMRO klanten kunnen vanaf vandaag via de ABN AMRO app betalen met Google Pay. Eerder heeft ABN AMRO Apple Pay al beschikbaar gemaakt voor haar klanten.
Lees verder

'Noorse streamingdienst kaapt uitzendrechten Formule 1'
De uitzendrechten voor de Formule 1-races in Nederland komen naar verluidt in handen van Nordic Entertainment Group. De rechten vormen de basis voor de nieuwe streamingdienst Viaplay.
Lees verder

Starbucks wil weg van Facebook
Starbucks is de negativiteit die het ontvangt op Facebook beu en overweegt om zich helemaal terug te trekken van de profielensite.
Lees verder

LiteBit als eerste Nederlandse cryptopartij geregistreerd bij Franse toezichthouder
LiteBit staat als eerste Nederlandse cryptopartij geregistreerd bij de Franse toezichthouder Autorité des Marchés Financiers (AMF). De broker is daarmee het 15e cryptoplatform dat een zogeheten DASP-goedkeuring (Digital Asset Service Provider) heeft gekregen van de Franse toezichthouder.
Lees verder