vrijdag 16 april 2021

Taxibedrijf Grab in VS naar de beurs

Taxibedrijf Grab in VS naar de beurs
Taxibedrijf en boodschappenbezorger Grab uit Singapore wil in de VS naar de beurs.
Lees verder

VivaTech Parijs dit jaar in hybride vorm
Europa's grootste event voor start-ups en over technologie, VivaTech, vindt dit jaar in hybride vorm plaats: in Porte de Versailles te Parijs en als video-event.
Lees verder

Meerderheid Nederlanders verwacht na corona even vaak online aankopen te doen
Het afgelopen jaar hebben Nederlanders vaker online gewinkeld. Ook lokale ondernemers hebben hiervan kunnen profiteren. Zo is onder andere het online bestellen van avondeten flink toegenomen, zo blijkt uit het jaarlijkse What's Happening Online onderzoek van Ruigrok NetPanel.
Lees verder

Miljoenen wachtwoorden op straat door hack webshop Allekabels.nl
Webshop Allekabels heeft privégegevens en wachtwoorden van miljoenen Nederlanders gelekt. Het is mogelijk het grootste datalek met wachtwoorden in Nederland […]
Lees verder

Amazon Prime heeft meer dan 200 miljoen abonnees
Het loyaliteitsprogramma van Amazon (Prime) heeft wereldwijd 200 miljoen abonnees. Dat blijkt uit een brief van topman Jeff Bezos aan aandeelhouders. Sinds begin 2020 zijn er 50 miljoen abonnees bijgekomen.
Lees verder

N26 stapt in verzekeringen
De Europees werkende bankapp N26 gaat ook verzekeringen verkopen. Het bedrijf begint in Duitsland met telefoonverzekeringen en hoopt dat komende maanden uit te breiden naar andere markten.
Lees verder

Bedrijfsleven blijkt wendbaar in coronacrisis
COVID-19 was voor één op de drie ondernemingen de belangrijkste drijfveer om afgelopen jaar te starten met het digitaliseren van hun bedrijf. Dat blijkt uit de vierde Monitor Digitale Transformatie 2021 onder ruim 1.100 respondenten van bedrijven met verschillende groottes en uit diverse sectoren. Dit jaarlijkse online onderzoek in opdracht van KPN geeft een beeld van de manier waarop ondernemingen in ons land tegen digitale transformatie aankijken.
Lees verder

Huawei Band 6 met 1,47-inch AMOLED-display en batterijduur van twee weken
Huawei kondigde deze week de HUAWEI Band 6 aan, een slim horloge met strak ontwerp, stevige batterijduur en uitgebreide gezondheids- en fitnessmonitoring.
Lees verder

Webwinkel Vakdagen gewoon weer in Jaarbeurs
De Webwinkel Vakdagen van 2020 vonden nog plaats ruim voor de coronapandemie, maar voor 2021 is noodgedwongen gekozen voor een zomerse editie. De organisatie belooft een eenmalige beurs in juli in een aangepaste opzet. 'Veilig en geheel volgens RIVM-richtlijnen'.
Lees verder