donderdag 22 april 2021

Save the date: Africa Business Week

Save the date: Africa Business Week

Van Marokko tot Zuid-Afrika en van Senegal tot Kenia. Tijdens de digitale Africa Business Week van 25 t/m 28 mei, nemen we u als ondernemer mee langs de kansen in verschillende Afrikaanse landen. De focus ligt op de thema's: agro, circulaire economie, gezondheidszorg, water, ICT en duurzame energie. Aanmelden is mogelijk vanaf 10 mei.

De Africa Business Week richt zich op startende en ervaren Nederlandse ondernemers die de Afrikaanse markt willen ontdekken én ondernemers die hun afzetmarkt in Afrika willen uitbreiden.

Lees verder

"Geen dag is hetzelfde"

Imran Rahamat is senior adviseur Financiën & Control en werkt inmiddels alweer bijna 11 jaar bij RVO. 11 jaar hetzelfde werk? Nee, Imran heeft binnen de financiële afdeling al veel verschillende dingen kunnen doen.

Van het opzetten van debiteurenbeheer en het afleggen van financiële verantwoording aan ministeries tot deelname aan verschillende projecten en de coördinatie van clusters binnen de Beleidsadministratie. Momenteel is Imran coördinator van het cluster Kasgrootbeheer en Beleidsgelden Ketenbeheer. "Wij zorgen ervoor dat alle betalingen vanuit RVO voldaan worden."

Lees verder

50 miljoen extra voor Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+)

Het ministerie van Economische Zaken & Klimaat investeert dit jaar € 50 miljoen extra in de  Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+).

Lees verder

Innovatiesubsidie industrie ook voor klimaatneutrale brandstoffen

Duurzame innovaties voor industrie en klimaatneutrale brandstoffen. Ze zijn onmisbaar om de Nederlandse klimaatdoelen te halen.

Lees verder

Stappenplan helpt VvE's bij het aanleggen van eigen laadpunten

Om Verenigingen van Eigenaren (VvE's) te helpen laadpunten te krijgen voor de eigen bewoners die elektrisch rijden, is nu een brochure met stappenplan beschikbaar.

Lees verder