dinsdag 13 april 2021

Online talkshow met Female Tech Heroes

Online talkshow met Female Tech Heroes

Hoe kunt u succesvol ondernemen over de grens in de techsector? In samenwerking met Female Tech Heroes organiseren wij op 20 april de inspirerende online live talkshow Groei over Grenzen: internationaal ondernemen als techbedrijf.

Lees verder

Online EIC Transition workshop

Heeft u een baanbrekend idee uit het lab? En bent u klaar om deze op de markt te brengen? Meld u dan aan voor de online European Innovation Council (EIC) Transition workshop op 4 mei! De EIC Transition is het nieuwe instrument van de EIC om u te helpen uw ideeën klaar te stomen van het lab naar de markt.

Tijdens deze workshop:

Lees verder

Kansenwebinar over de gezondheidssector in Brazilië

Wilt u meer weten over de gezondheidssector in Brazilië? Bent u geïnteresseerd in kansen voor de Nederlandse Life Sciences & Health (LSH)-sector in deze markt? En wilt u kennis krijgen over zakendoen met hulp van de Topsector Life Sciences & Health of de overheid? Meld u dan aan voor het webinar op 29 april, en u krijgt antwoord op uw vragen.

Lees verder

Blog: "Met elkaar kun je je lokaal prima voorbereiden op vergrijzing"

"Nog lang niet alle gemeenten zijn zich bewust van het effect van de vergrijzing op de woningbouwopgave.

Lees verder

Webinarreeks verduurzaming industrie door elektrificatie: Elektrolysers

Voor de industrie is elektrificatie een belangrijke maatregel om de uitstoot van CO2 terug te brengen. Zo kan de industrie verduurzaming realiseren. Dit vereist investeringen in nieuwe technologieën.

Lees verder