vrijdag 23 april 2021

Nieuwe uitdagingen internationaal ondernemen: hoe kan de overheid helpen?

Nieuwe uitdagingen internationaal ondernemen: hoe kan de overheid helpen?
De coronacrisis heeft veel invloed op hoe we ondernemen en onszelf ontwikkelen. Zo ook op het gebied van internationaal zakendoen.
Lees verder

Webinar Heropening RVV Verduurzaming

1 juli 2021 heropent RVV Verduurzaming voor sociale huurwoningen. Laat u hierover informeren tijdens het webinar op 3 juni 2021.

Lees verder

Bijeenkomst biotechnologische en circulaire industrie Zuid-Korea

Bent u actief in de biotechnologie? Wilt u in contact komen met andere Nederlandse en Koreaanse ondernemers in deze sector? Meldt u zich dan aan voor de digitale 'Netherlands-Korea White Bio Industry Seminar' op 28 april. Sprekers vertellen over de kansen in de Zuid-Koreaanse witte biotechnologische en circulaire industrie.

Binnen de biotechnologie bestaan een aantal stromingen. Witte biotechnologie, of bio-based technology, is daar één van. Dit type biotechnologie gebruikt suiker en plantenresten om chemicaliën en energie te maken. Denk aan biogas, maar ook bioplastic.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten knoflook eerste deelperiode 2021/2022

Nieuwsbericht 21.014 - Van 3 tot en met 7 mei, uiterlijk om 13:00 uur kunt u weer invoercertificaten aanvragen voor verse of gekoelde knoflook met de GN-code 0703 20 00.

Lees verder

Extra groene lijnen in Mijn percelen?

Gebruikt u landbouwgrond en heeft u bericht van ons gekregen dat u de BGT-grenzen ziet in Mijn percelen? Dan ziet u misschien meer groene lijnen op de kaart dan u gewend bent.

Lees verder