donderdag 8 april 2021

Mogelijk bod op KPN van 12,6 miljard euro

Mogelijk bod op KPN van 12,6 miljard euro
Verschillende private equitypartijen zouden een bod op KPN voorbereiden. Dat schrijft The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Daarbij duikt wederom de naam van het Zweedse EQT op.
Lees verder

Intracto Group neemt Orangedotcom over
Digitaal marketingbureau Orangedotcom uit Amsterdam komt in handen van de nog uitdijende Intracto Group.
Lees verder

Emerce B2B Digital: 'Zakelijke koper heeft dezelfde wensen als consument'
Ventilatorshop is inmiddels de grootste aanbieder van ventilatie-artikelen van Nederland. Dankzij de bouwcrisis in 2012 breidde het bedrijf uit naar consumenten, vooral doehetzelvers. Dat vertelt eigenaar Jeroen Hendriksen op Emerce B2B Digital, waarvan de presentaties vanaf vandaag bekeken kunnen worden.
Lees verder

Duitse taalgebied grootste in e-commerce Europa
Consumenten in het Duitse taalgebied hebben in 2020 voor meer dan honderd miljard euro uitgegeven aan producten bij webwinkels en marktplaatsten. Daarmee is de regio Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland het grootste taalgebied in e-commerce Europa.
Lees verder

Beter Bed samen met Philips in innovatieve producten
Beter Bed en Philips hebben de handen ineen geslagen met de ambitie vanaf april technologische oplossingen te ontwikkelen die de kwaliteit van slaap met behulp van uiterst gevoelige sensors meetbaar maken en vergroten.
Lees verder

Facebook test betaalfunctie met QR codes
Facebook experimenteert momenteel met een nieuwe dienst waarbij gebruikers geld kunnen overmaken via persoonlijke QR-codes in de app. Een soort Tikkie dus, maar dan met codes.
Lees verder

Cannes Lions Festival gaat voor tweede jaar op rij helemaal digitaal
De Cannes Lions-organisatie heeft aangekondigd dat het Festival of Creativity 2021 in Cannes wederom een volledig digitaal evenement zal worden. Cannes Lions Live vindt plaats van 21-25 juni.
Lees verder

Facebook test Clubhouse rivaal
Facebook heeft de eerste openbare b├Ętaversie gelanceerd van zijn nieuwe app Hotline, een combinatie van Clubhouse en Instagram Live.
Lees verder

De Buren krijgt landelijke dekking met uitrol van 3000 afhaalpunten dankzij miljoeneninjectie
De Buren Afhaalcentrum heeft dankzij een verkregen groeifinanciering van 'tientallen miljoenen euro's' naar eigen zeggen alles in gereedheid gebracht om de komende jaren 3000 milieuvriendelijke pakketkluiswanden door heel Nederland te plaatsen.
Lees verder