donderdag 29 april 2021

Moet ik de lunchpauze van mijn medewerkers doorbetalen?

De Zaak
Moet ik de lunchpauze van mijn medewerkers doorbetalen?

"Ik heb een aantal mensen in dienst, die, vanzelfsprekend, tussen de middag een broodje willen eten. Ben ik verplicht de lunchpauze door te betalen? En hoe lang mogen mensen eigenlijk pauze nemen?"

The post Moet ik de lunchpauze van mijn medewerkers doorbetalen? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Hoe zet ik een boekhouding op?

Het woord dat bij iedere beginnende ondernemer door het hoofd spookt: boekhouding. Je weet dat het moet, maar hoe begin je? Benut deze tips voor het opzetten van een goede boekhouding.

The post Hoe zet ik een boekhouding op? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Contentmarketing in het MKB

Effectieve marketing staat of valt bij de bereikbaarheid, de meetbaarheid en de effectiviteit. En dat is ook voor het MKB gemakkelijk haalbaar. Vier redenen om vandaag nog met contentmarketing te beginnen.

The post Contentmarketing in het MKB appeared first on De Zaak.

Lees verder

Enyaq: de betere Volkswagen

De zakelijke autowereld is flink in beweging. Traditionele succesnummers krijgen er steeds meer nieuwe concurrenten bij. Soms uit onverwachte hoek, zoals de Enyaq van Skoda. Steeds vaker ook compleet nieuwe spelers, zoals Lynk & Co. Die pakken we binnenkort nog een keer beet. Autospecialist Rob van Ginneken test deze keer de Enyaq en schaalt in hoe serieus je die moet nemen. Antwoord: het ziet er verrassend goed uit. Skoda is letterlijk en figuurlijk in business.

The post Enyaq: de betere Volkswagen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Wat doe jij bij brand op kantoor?

Wist je dat er in Nederland gemiddeld 15 kantoorbranden per dag zijn? Spullen zijn vervangbaar, maar mensen niet. Heb je al een vluchtplan, zodat iedereen zich in veiligheid kan brengen? Bekijk deze tips.

The post Wat doe jij bij brand op kantoor? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Is innovatie duur?

Ondanks corona blijven Nederlandse bedrijven innoveren. Maar hoe zit het met het mkb? Is er ook geld beschikbaar voor innovatie? Hoe kun je investeren in innovatie? Tips voor het mkb.

The post Is innovatie duur? appeared first on De Zaak.

Lees verder