vrijdag 30 april 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Bijlage met overzicht van aanpassingen in de Gids proportionaliteit

Bijlage met overzicht van aanpassingen in de Gids proportionaliteit
Deze bijlage geeft een overzicht van de aanpassingen in de Gids proportionaliteit zoals aangewezen door het Ontwerpbesluit wijziging van het Aanbestedingsbesluit in verband met rechtsverwerkingsclausules.
Lees verder

Kamerbrief over ontwerpbesluit tot wijziging Aanbestedingsbesluit wegens tekstwijziging in Gids proportionaliteit (rechtsverwerkingsclausules)
Staatssecretaris Keijzer informeert de Tweede Kamer over tekstwijzigingen van de Gids proportionaliteit (rechtsverwerkingsclausules). Het ontwerpbesluit en de nota van toelichting tot wijziging van het Aanbestedingsbesluit in verband met de wijziging van de Gids proportionaliteit met betrekking tot rechtsverwerkingsclausules blijven ongewijzigd.
Lees verder

Aanbieding Integrale Infrastructuurverkenning 2030-2050
Minister Van 't Wout stuurt het eindrapport van de Integrale Infrastructuurverkenning 2030-2050. De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.
Lees verder

Aanbieding IBO Financiering Energietransitie
Minister Van 't Wout stuurt het rapport van het interdepartementaal beleidsonderzoek (IBO) Financiering Energietransitie. De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over compensatie voor verlagen gaswinning
Minister Van 't Wout beantwoordt vragen over het bericht 'Shell en Exxon kregen minstens 1,5 miljard compensatie voor sluiting Groningen'.
Lees verder

Kamerbrief resultaten evaluatieonderzoek organisaties voor toegepast onderzoek (TO2)
Staatssecretaris Keijzer deelt de resultaten van het evaluatieonderzoek naar de organisaties voor toegepast onderzoek (TO2). De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.
Lees verder

Uitstelbrief beantwoording vragen over de stijgende energienota op lange termijn
Minister Van 't Wout stuurt de Tweede Kamer een uitstelbrief over de beantwoording van vragen over het bericht dat de energienota op termijn flink stijgt.
Lees verder

Conceptregeling tot verlenging garantieregelingen Klein Krediet Corona (KKC) en Garantie Ondernemingsfinanciering uitbraak coronavirus (GO-C)
Conceptregeling van de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat tot verlenging van de garantieregelingen Klein Krediet Corona (KKC) en Garantie Ondernemingsfinanciering uitbraak coronavirus (GO-C).
Lees verder

Kamerbrief over verlenging garantieregelingen Garantie Klein Krediet Corona en Garantie Ondernemingsfinanciering uitbraak coronavirus
Staatssecretaris Keijzer informeert de Tweede Kamer over verlenging van garantieregelingen Garantie Klein Krediet Corona (KKC) en Garantie Ondernemingsfinanciering uitbraak coronavirus (GO-C) en biedt de conceptregeling tot wijziging van de Regeling nationale EZK- en LNV-subsidies (RNES), in verband met de verlenging van titel 3.13.b GO-C en in titel 3.25 KKC aan.
Lees verder