donderdag 1 april 2021

"Draagvlak voor duurzaamheid creëren doe je met elkaar"

"Draagvlak voor duurzaamheid creëren doe je met elkaar"

Rotterdam telt veel koopappartementencomplexen uit de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Om de eigenaren te overtuigen dat een duurzame renovatie nodig is, hanteert Focus Vastgoed Groep (FOCUS) een maatwerkstrategie. Hiermee worden de aanvankelijk meest felle tegenstanders de grootste voorstanders.

Lees verder

Save the date: Business Day Italy

Wilt u zakendoen in Italië? Tijdens de online Business Day Italy ontdekt u een scala aan mogelijkheden. De focus ligt op de sectoren circular cities, e-commerce, healthy ageing en water & bioeconomy. Reserveer 12 mei alvast in uw agenda.

De Business Day Italy richt zich op ondernemers met ervaring in export en/of investeren in het buitenland. U krijgt online een update over interessante markten en gaat in gesprek over kansen voor uw bedrijf. De voertaal is Engels.

Lees verder

Online themasessie Woningbouw in spoorzones

Het programma Stedelijke Transformatie organiseert in samenwerking met het Expertteam Woningbouw op 29 april 2021 een online themasessie over woningbouw in spoorzones.

Spoorzones staan in steeds meer steden volop in de schijnwerpers. Waar in sommige steden het station wat los staat van het centrum, groeit het besef dat dit een nieuw stadsdeel kan worden met de stationsomgeving als kloppend hart. In combinatie met een groeiend belang van bereikbaarheid per openbaar vervoer, zijn het de ideale gebieden om woningen toe te voegen.

Lees verder

"Naïviteit is de mooiste tijd, maar niet de meest winstgevende!"

Wat 25 jaar geleden begon als een 'ingenieursclubje', is inmiddels een gevestigd bedrijf dat actief is in ruim 20 landen. InnoFaith Beauty Sciences staat aan de vooravond van een nieuwe internationale marktintroductie: de Verenigde Staten. Om die reden volgde Monique Brilleslijper van InnoFaith de e-learning '10 meest gestelde vragen over zakendoen in de VS'.

Lees verder

Webinar Kansen in de aquacultuursector in Bangladesh

Bent u benieuwd welke kansen de Bengaalse aquacultuursector biedt aan uw organisatie? Meld u dan aan voor dit webinar op 21 april onder leiding van Matthias Brienen (directeur Larive International) en Zahed Amin (directeur LightCastle Partners).

Kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen

Bangladesh telt 167 miljoen inwoners en is de snelstgroeiende economie van Azië-Pacific.

Lees verder