dinsdag 23 maart 2021

Werk samen met de Duitse e-health sector

Werk samen met de Duitse e-health sector
SkinVision: Skin Cancer Detection App

Is uw bedrijf actief binnen de Duitse e-health sector?

Lees verder

"DKTI is een mooi instrument om elektrische voertuigen op de weg te krijgen en te testen"

Het rijden met elektrische trekker-opleggers in steden is de afgelopen jaren getest. Verladers, vervoerders, vrachtautofabrikanten, onderzoeksinstituten en steden werkten samen en zetten zowel volledig elektrische (BEV) als plug-in-hybride (PHEV) trekkers van DAF Trucks in. DKTI-transport ondersteunde de tests.

Lees verder

Aanvraagperiode TVL Q1 2021 verlengd tot 18 mei 2021

De aanvraagperiode voor TVL Q1 2021 wordt met 2 weken verlengd tot 18 mei 2021.

Lees verder

Webinar Artificial Intelligence cluster call

Wilt u met uw bedrijf uw internationale concurrentiepositie versterken? Wilt u marktgerichte R&D uitvoeren op Artificial Intelligence (AI – Kunstmatige Intelligentie) met innovatieve partners uit de Eureka-landen? Meld u dan aan voor dit webinar.

Eureka is een programma voor ondernemers en instellingen met internationale ambities. Het doel is economische groei en het bedenken en toepassen van oplossingen voor economische, strategische en maatschappelijke vraagstukken.

Lees verder

"Hoe en wanneer de truck kon laden, was elke keer een puzzel"

In meerdere DKTI-projecten speelt de elektrische truck een belangrijke rol. Het doel is om via testfases en prototypes een volwaardige truck te ontwikkelen die daadwerkelijk kan worden ingezet en 'klaar' is voor de markt. VDL Groep heeft daar steeds meer ervaring mee en is bij 5 projecten betrokken.

Lees verder