donderdag 4 maart 2021

Webhoster SoHosted voert prijzen op

Webhoster SoHosted voert prijzen op
Webhoster SoHosted voert een flinke prijsverhoging doorvoor zijn webhostingpakketten. Het goedkoopste pakket verdubbelt in prijs en kost per 1 april tien euro per maand.
Lees verder

Parkeerwekker in beroep tegen Amsterdams verbod
Parkeerwekker, de start-up die automobilisten een bericht stuurt wanneer er een scanauto voorbij hun geparkeerde auto rijdt, gaat in hoger beroep tegen het verbod in Amsterdam.
Lees verder

Algoritme opent verzegelde zeventiende-eeuwse brief
Het is voor het eerst gelukt om een verzegelde brief uit de zeventiende eeuw te lezen. Met geavanceerde scantechnologie en een computergestuurd algoritme wist een internationaal onderzoeksteam de brief digitaal te openen.
Lees verder

Genomineerden Shopping Awards 2021 bekend
LEDDirect, CameraNU, Jumbo, fonQ en Bugaboo zijn enkele van de bedrijven die in aanmerking komen voor de Shopping Awards, die […]
Lees verder

Europese adviesraad voor TikTok
Video-app TikTok heeft een Europese adviesraad opgericht waarin ook een bestuurslid van de Blijf Groep, een non-profit gericht tegen huiselijk geweld, heeft plaatsgenomen.
Lees verder

Big Tech: 'Reguleren, niet opknippen'
Opknippen van Big Tech heeft geen zin. Dan krijg je nog meer techreuzen. Er zijn spelregels nodig om Big Tech te reguleren. Dat vonden kandidaat-kamerleden van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP en VVD vanmiddag tijdens een door Amnesty International Nederland, Open State Foundation, Waag en Bits of Freedom georganiseerd verkiezingsdebat over digitalisering.
Lees verder

'Eerste Clubhouse campagne in Nederlandse straatbeeld'
Clear Channel claimt de allereerste Clubhouse campagne in het Nederlandse straatbeeld. In Utrecht draait op de digitale schermen van Clear Channel een campagne voor een evenement op de sociale app Clubhouse.
Lees verder

Antea Group laat robothond Spot inspecties uitvoeren
Antea Group is het allereerste ingenieurs- en adviesbureau en vermoedelijk het enige bedrijf in Nederland dat de robothond van Boston Dynamics gaat inzetten voor zijn dienstverlening.
Lees verder

Xiaomi lanceert Clubhouse kloon
Xiaomi heeft zijn voormalige berichtenapp MiTalk nieuw leven ingeblazen om er een audiochatplatform van te maken. De app moet een soort Clubhouse worden.
Lees verder