vrijdag 19 maart 2021

Virtuele scale-upmissie Biotech - Boston en New York

Virtuele scale-upmissie Biotech - Boston en New York

Heeft u een innovatie op het gebied van biotechnologie (biotech) en bent u klaar om de stap naar de Verenigde Staten te zetten? Wilt u zakendoen, samenwerken, of contacten leggen in Boston en New York? Neem dan tussen 21 mei en 24 juni deel aan de virtuele scale-upmissie biotech.

Het motto van deze missie is 'Taking your US expansion to the next level'. Deelname biedt u de ideale gelegenheid om zaken te doen, samen te werken of contacten te leggen met bedrijven, ondernemers, onderzoekers en investeerders in Boston en New York.

Lees verder

"Met hulp van het buitenlandnetwerk verover ik de wereld!"

Rob Neeter (63 jaar) was 59 toen hij zijn bedrijf CAREanimations startte. Hij won de prijs van het Oranje Handelsmissiefonds en kreeg daarmee hulp om de stap naar het buitenland succesvol te zetten. Dit jaar gaat zijn bedrijf live in 5 landen. Aan stoppen denkt Rob niet; ondernemen is immers zijn hobby.

Lees verder

Kansenwebinar Artificial Intelligence in de Britse gezondheidssector

Bent u ondernemer of onderzoeker binnen het werkgebied van Artificial Intelligence (AI) en bent u geïnteresseerd in de Britse gezondheidssector? Meld u dan aan voor dit kansenwebinar op 31 maart.

Tijdens dit kansenwebinar wordt het marktrapport 'AI in Health in the United Kingdom' gepresenteerd. Dit rapport geeft een overzicht van de ontwikkelingen in de sector en licht de belangrijkste zaken in de Britse AI-wereld uit.

Lees verder

Octrooiblog: 7 nieuwe mondkapjes tegen het coronavirus

Uitvinders laten zich inspireren door de actualiteit. Is de invloed van de coronacrisis al terug te vinden in de octrooiliteratuur?

Lees verder

"Transpara maakt de beoordeling van mammogrammen makkelijker en verbetert dit proces"

Met kunstmatige intelligentie sneller en zelfs beter borstkanker opsporen. Dat is wat het Nederlandse bedrijf ScreenPoint Medical op een succesvolle manier weet te doen. Dit bedrijf ontwikkelde een softwareprogramma dat zelfstandig kanker kan vinden op röntgenfoto's van patiënten.

Screenpoint Medical is ontstaan uit het Radboud universitair medisch centrum (Radboudumc). Met steun vanuit het Europese Eurostars-programma startte ScreenPoint een nauwe samenwerking met screeningsorganisaties in Denemarken.

Lees verder