maandag 1 maart 2021

Virtuele handelsmissie naar techconferentie Collision in Toronto

Virtuele handelsmissie naar techconferentie Collision in Toronto

Bent u actief in de techsector en wilt u digitaal meedoen aan de snelst groeiende techconferentie van Noord-Amerika? Neem dan van 20 tot en met 22 april deel aan de virtuele handelsmissie naar de techconferentie Collision.

Collision vindt dit jaar voor de 7e keer plaats, nu voor de 3e keer in Toronto. Deze techconferentie brengt meer dan 25.000 start-ups, multinationals, investeerders en media uit meer dan 120 landen bij elkaar.

Door de coronabeperkingen vindt Collision ook dit jaar weer online plaats.

Lees verder

Nieuwe markt in Polen voor kaas uit het Groene Hart

Het Enterprise Europe Network (EEN) koppelde kaasexporteur De Producent aan een afnemer in Polen. Dat resulteerde in een goede match. Hierdoor heeft het bedrijf er een betrouwbare afnemer van hun ambachtelijke kazen bij.

De Producent is een bedrijf dat kaas van kaasboerderijen exporteert naar landen binnen en buiten Europa. Voor de markt buiten Nederland gebruikt het bedrijf het merk Golden Bite. Gelein Melis is exportmanager van Golden Bite.

Lees verder

Webinars duurzame bouw en energie in Scandinaviƫ

Houd uw bedrijf zich bezig met duurzame bouw of duurzame energiesystemen en bent u benieuwd naar uw kansen in ScandinaviĆ«? Schrijf u dan in voor de themamaand 'Sustainable Building & Energy Systems: a Nordic-Dutch Collaboration' in maart. 

Lees verder

Inspiratiedag Wooninitiatieven

Bent u bezig met of betrokken bij de realisatie van een nieuwe woonvorm voor bijvoorbeeld ouderen? Of loopt u al een tijdje rond met het idee, maar weet u niet waar u moet beginnen? Meld u dan aan voor de online Inspiratiedag Wooninitiatieven op 18 maart.

Deze dag is ook interessant en inspirerend voor gemeenten, woningcorporaties en zorgorganisaties die bijvoorbeeld bezig zijn het ontwikkelen van een woonzorgvisie.

Lees verder

Duits-Nederlands evenement over Kunstmatige Intelligentie

Bent u bezig met onderzoek naar kunstmatige intelligentie (KI)? Wilt u zakendoen op het gebied van KI in Nederland of Duitsland? Meld u dan aan voor dit Duits-Nederlandse evenement over KI op 24 maart.

KI is een van de belangrijke technologieƫn die de toekomst van onze samenleving vormgeeft. Samen met Duitse partners willen wij bedrijven, kennisinstellingen en experts de kans geven om samenwerking op het gebied van KI te starten of juist te versterken.

Lees verder