maandag 8 maart 2021

Illegale IPTV handelaar schikt met BREIN

Illegale IPTV handelaar schikt met BREIN
Stichting BREIN heeft een schikking getroffen met een handelaar die via Marktplaats.nl en 2dehands.be abonnementen voor illegale videodiensten aanbood.
Lees verder

Betaalbare speaker Sonos komt in april
Sonos heeft er zelf nog niets over gezegd, maar de details liggen al op straat: de Sonos Roam, een lichtere variant van de Sonos Move, ligt volgende maand in de winkel.
Lees verder

Gebruik overheidssites verder toegenomen
In 2020 maakte 86 procent van de Nederlandse bevolking van 16 tot 75 jaar minstens één keer per  jaar gebruik van overheidswebsites. Een jaar eerder was dat nog 81 procent. De sites werden vooral  gebruikt om informatie te zoeken en om officiële documenten te versturen, zo blijkt uit de enquête  ICT-gebruik van huishoudens en personen die jaarlijks door het CBS en de andere EU-lidstaten wordt  gehouden.
Lees verder

DHL Express introduceert nieuwe cargofiets: de Chariot
DHL heeft met fietsenproducent Cargo Cycling de bak van de Chariot cargofiets doorontwikkeld en de fiets volledig naar eigen wens 'aangekleed'. De Chariot, vernoemd naar de Romeinse strijdwagen, gaat de bestaande cargofietsen van DHL vervangen.
Lees verder

Emerce Retail: 'Data moeten het fundament zijn'
Retailers die geen waarde toevoegen gaan omvallen, zo zegt Jeroen Bos, Ecommerce Technology Expert, op Emerce Retail. Vooral de groothandel loopt het risico te worden weggedrukt.
Lees verder

Beursbonus van 19 miljoen euro voor bezorgers Deliveroo
De bezorgers van Deliveroo krijgen gezamenlijk een bonus van bijna negentien miljoen euro wanneer het bedrijf, vermoedelijk volgende maand, naar de beurs gaat.
Lees verder

Keukenleverancier krijgt negatieve recensie niet verwijderd
Het is Küchenwelt Nederland Holding uit Enschede niet gelukt om een negatieve recensie verwijderd te krijgen op Google Maps, zo blijkt uit een vonnis dat een dezer dagen is gepubliceerd.
Lees verder

Starlink wordt internetprovider voor Tesla's
Tesla zegt op termijn mogelijk de contracten op met 4G-providers omdat het breedband van satellietprovider Starlink kan afnemen.
Lees verder

Digital Twin dashboard geeft inzicht in maatschappelijke opgaven Den Haag
De gemeente Den Haag ontwikkelt aan de kust van Scheveningen een zogeheten Living Lab om nieuwe technologische oplossingen voor maatschappelijke, economische en sociale opgaven te testen. Een van deze technologische oplossingen is een online Digital Twin dashboard waarin (live) data wordt gevisualiseerd en kan worden geanalyseerd.
Lees verder