dinsdag 23 maart 2021

ABN AMRO gaat zelfhelende software TNO inzetten voor cyberbeveiliging

ABN AMRO gaat zelfhelende software TNO inzetten voor cyberbeveiliging
ABN AMRO gaat als eerste organisatie de 'self healing security' software van TNO inzetten in de strijd tegen cyberaanvallen. Deze software is in staat om zich autonoom aan te passen aan factoren die computersystemen kunnen verstoren.
Lees verder

'Tencent neemt belang in Gorillas'
De Chinese techgigant Tencent zou een belang hebben verworven in de Duitse boodschappen-app Gorillas.
Lees verder

Deliveroo: twee miljard euro cash met beursgang
Deliveroo wil rond de twee miljard euro ophalen met zijn aanstaande beursgang in Londen.
Lees verder

'ePrivacy Verordening zou cookiewalls moeten verbieden'
De ePrivacy Verordening zou cookiewalls moeten verbieden, net zoals de AVG dat doet. De EU-privacytoezichthouders, verenigd in de European Data Protection Board (EDPB), hebben in een gezamenlijke verklaring een aantal verbeterpunten aangedragen voor het recentste voorstel voor de ePrivacy Verordening.
Lees verder

Emerce Retail: 'Kijk serieus naar New Retail'
Op de oude voet retail bedrijven zoals we gewend waren te doen is niet erg slim. Dat zegt Harry Bijl van belangenorganisatie InRetail in een tafelgesprek op Emerce Retail, waarvan de presentaties vanaf 25 maart bekeken kunnen worden. "Ik zeg niet dat we China achterna moeten gaan, maar daar zie je heel verfrissende innovaties."
Lees verder

Browser Opera Touch wordt weer Opera
Opera heeft een nieuwe versie van zijn iOS browser gelanceerd. De naam Opera Touch komt al na drie jaar te vervallen. Vanaf nu is het weer gewoon Opera.
Lees verder

Just Eat Takeaway.com sluit meerjarig voetbalcontract met UEFA
Just Eat Takeaway.com wordt voor meerdere jaren sponsor van twaalf competities die de UEFA voor mannen en vrouwen organiseert. Het […]
Lees verder

'Microsoft wil berichtendienst Discord overnemen'
Microsoft wil berichtenplatform Discord overnemen voor meer dan 10 miljard dollar, zo meldt Bloomberg op basis van ingewijden. Gisteren meldde TechCrunch dat het bedrijf ook een beursgang overweegt.
Lees verder

Nominaties Dutch Interactive Awards 2021 bekend
De nominaties van de jaarlijkse Dutch Interactive Awards (#dia21) zijn bekend. Deze selectie staat voor het beste online werk van bureaus in Nederland op variabelen als concept, design en resultaat.
Lees verder