woensdag 10 februari 2021

Subsidie voor ontwikkeling stalinnovaties aangepast

Subsidie voor ontwikkeling stalinnovaties aangepast

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft de subsidie voor de ontwikkeling van stalinnovaties aangepast. Benieuwd? De belangrijkste veranderingen staan op onze website.

Lees verder

Webinar Sri Lanka: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de agrofood-sector

Heeft u een agro-food bedrijf? En wilt u meer weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Sri Lanka? Neem dan op 2 maart deel aan het webinar 'Responsible Business Conduct (RBC) in the agrofood sector'. U kunt van uw bedrijf een verantwoordelijk, en daarmee toekomstbestendig, bedrijf maken.

Dit is het 2e webinar in een reeks van 4 over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in Sri Lanka. Het 1e webinar was een introductie over MVO in Sri Lanka. Het 2e webinar gaat vooral in op de agrofood-sector.

Lees verder

"We verbeteren ons beleid door wat we leren van andere delen van Europa"

Binnen het Interreg Europe REDUCES-project zijn partijen samen op zoek naar succesvolle circulaire businessmodellen en naar verbetering van circulair beleid voor regio's in Europa. Namens Nederland zijn de gemeente Utrecht en de Hogeschool Utrecht betrokken.

Lees verder

"Door Interreg verduurzamen we de verkeersstroom"

Met de Europese subsidie Interreg Europe werken 9 internationale partijen aan duurzamere mobiliteit rondom winkelen in Roermond. De gemeente Roermond staat aan het roer van dit project - onder de naam RESOLVE.

Lees verder

Kansenwebinar maritieme industrie in Colombia en Peru

Bent u werkzaam in de maritieme industrie? En wilt u zakendoen in Colombia en/of Peru? Neem op dinsdag 2 maart deel aan het kansenwebinar voor Nederlandse bedrijven over de maritieme industrie in deze landen.

Lees verder