donderdag 18 februari 2021

Nieuwe directeur voor VONQ

Nieuwe directeur voor VONQ
Recruitmenttechbedrijf VONQ heeft een nieuwe directeur Arno Schaefer. De huidige CEO Wouter Goedhart blijft aandeelhouder.
Lees verder

Dick Vulto krijgt leiding over Natuurhuisje.nl
De operationeel eindverantwoordelijke Dick Vulto wordt algemeen directeur bij Natuurhuisje.nl, zo laat het bedrijf weten. Mede-oprichter Tim van Oerle trekt zich terug uit de dagelijkse praktijk.
Lees verder

Epic Games dient klacht in over Apple bij EU
Epic Games, de maker van het populaire Fortnite, heeft woensdag bij de Europese Commissie een klacht tegen Apple ingediend. Al sinds vorig jaar heeft Epic ruzie met Apple nadat de gameontwikkelaar een eigen betaalsysteem aan zijn iPhone-app had toegevoegd, iets dat Apple niet toestaat.
Lees verder

Michiel van Turnhout gaat digitale footprint Publicis verstevigen
Michiel van Turnhout (42) is aangesteld als Business Development Lead bij marketingbureau Publicis om de digitale dienstverlening te versterken.
Lees verder

Ruben van den Brink nieuwe CTO van AMS-IX
AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), een van de grootste internet exchanges ter wereld, heeft Ruben van den Brink (42) aangesteld als nieuwe Chief Technology Officer (CTO).
Lees verder

HvA en UvA getroffen door cyberaanval
Onbekende derden hebben zich toegang verschaft tot de ICT-omgevingen van de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam, zo heeft het Security and Operations Centre geconstateerd.
Lees verder

Cloud zorgt voor groei Baidu
De Chinese zoekmachine Baidu zette in heel 2020 16,4 miljard dollar om met een bedrijfsresultaat van 4,2 miljard. In het vierde kwartaal kwam de omzet 6 procent hoger uit op 3,5 miljard dollar, maar er zit nauwelijks nog groei in de kernactiviteiten die 2,9 miljard opbrachten.
Lees verder

Emerce organiseert Google Analytics User Conference
Emerce organiseert op donderdag 4 maart de Google Analytics User Conference. Op die dag komt de collectie met dertien videopresentaties van Nederlandse en internationale topexperts online.
Lees verder

Facebook blokkeert alsnog nieuws in Australiƫ
Facebook-gebruikers in Australiƫ kunnen sinds woensdag geen nieuws meer delen. Dat is het gevolg van een conflict met de Australische overheid die wil dat Facebook inkomsten deelt met traditionele media.
Lees verder