dinsdag 23 februari 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Beantwoorden commissievragen over aanpassingen in het economische steun- en herstelpa...

Beantwoorden commissievragen over aanpassingen in het economische steun- en herstelpakket als gevolg van de ontwikkeling in de bestrijding van het coronavirus
Minister Van 't Wout beantwoordt commissievragen over aanpassingen in het economische steun- en herstelpakket als gevolg van de ontwikkeling in de bestrijding van het coronavirus.
Lees verder

Kamerbrief over openstelling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) 2021
Minister Van 't Wout informeert de Tweede Kamer over de openstellingsronde van de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) 2021 en biedt het eindadvies basisbedragen SDE++ 2021 aan.
Lees verder

Deel 1 - Eindadvies basisbedragen SDE++ 2021
Deel 1 van het eindadvies over de subsidieregeling SDE++ (Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie) 2021.
Lees verder

Deel 2 - Eindadvies basisbedragen SDE++ 2021
Voorlopige correctiebedragen 2021 en basisprijzen voor categorie├źn in de SDE ++ 2021 (Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie). Dit is een toelichting op de correctiebedragen en basisprijzen die getoond worden in 'Deel 1 - Eindadvies basisbedragen voor de SDE++ 2021'.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Ruzie tussen Nederland en Frankrijk bedreigt banen in Roden'
Minister Van 't Wout beantwoordt Kamervragen over et bericht 'Ruzie tussen Nederland en Frankrijk bedreigt banen in Roden'.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Sensorfabrikant Photonis inzet van Nederlands-Franse strijd'
Minister Van 't Wout beantwoordt Kamervragen over het bericht 'Sensorfabrikant Photonis inzet van Nederlands-Franse strijd'.
Lees verder

Kamerbrief reactie op verzoek deelname CPB aan hoorzitting over herstelbeleid
Minister Van 't Wout verleent toestemming voor deelname van het Centraal Planbureau (CPB) aan een hoorzitting over het onlangs verschenen briefadvies over het herstelbeleid voor Nederland.
Lees verder

Nut en noodzaak van een kredietregister in Nederland
Het onderzoek richt zich op het nut en de noodzaak van een kredietregister om de financieringsmogelijkheden van het mkb in Nederland te verbeteren.
Lees verder

Kamerbrief over diverse financieringsonderwerpen
Staatssecretaris Keijzer informeert de Kamer over diverse financieringsonderwerpen.
Lees verder