donderdag 18 februari 2021

Extra opening MOOI-regeling voor systeemoplossingen hernieuwbare elektriciteit

Extra opening MOOI-regeling voor systeemoplossingen hernieuwbare elektriciteit

Binnenkort gaat een extra ronde van de regeling Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI) open.

Lees verder

Webinar zakendoen in China voor ervaren bedrijven

De Chinese economie heeft als een van de weinige grote economie├źn toch een groei laten zien over 2020. Bent u benieuwd hoe u in deze uitdagende tijden kansen op de Chinese markt benut? Meld u dan aan voor dit webinar op 16 maart.

De Nederlandse ambassade in China geeft een update over de huidige coronamaatregelen in het land. Ook hoort u hoe u in contact kunt komen met nieuwe zakenpartners en welke mogelijkheden er zijn om beurzen te volgen.

Daarnaast onderzoekt de ambassade de gevolgen van het Chinese vijfjarenplan 2021-2025.

Lees verder

Webinar NAL - Prijstransparantie: laden zonder verrassingen

De Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) houdt donderdag 4 maart de derde stakeholderbijeenkomst. Het onderwerp van deze online sessie is Prijstransparantie: laden zonder verrassingen.

Lees verder

Webinar NAL - Veiligheid en elektrische voertuigen

De Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) houdt donderdag 18 maart de 4e stakeholderbijeenkomst. Het onderwerp van deze online sessie is Veiligheid en elektrische voertuigen.

Suzam Reitsma, de voorzitter van de NAL-werkgroep Veiligheid, start deze sessie met een toelichting op de werkzaamheden. Medewerkers van CE Delft lichten het onderzoek naar veiligheid en eletrische voertuigen (EV's) toe dat in november verscheen. We sluiten af met een paneldiscussie waarin u vragen kunt stellen.

In het panel staan 3 andere experts Suzan Reitsma bij:

Lees verder

Webinar Japan-Nederland: innovaties en ontwikkelingen in de offshore windsector

Bent u actief in de offshore windsector en bent u benieuwd naar uw kansen in Japan? Neem dan op 2 maart deel aan dit Engelstalige webinar over innovaties en ontwikkelingen in de Japanse offshore windmarkt.

Tijdens dit webinar worden de kansen voor samenwerking tussen Japan en Nederland verder uitgediept.

Lees verder