vrijdag 5 februari 2021

Chassisontwikkelaar Porsche werkt nu bij Apple

Chassisontwikkelaar Porsche werkt nu bij Apple
Apple heeft de vice-president van de chassisontwikkeling bij Porsche aangetrokken voor Project Titan. Manfred Harrer werkte meer dan 10 jaar bij Porsche, in zijn meest recente rol voor de Cayenne-serie.
Lees verder

Journy.io haalt investeringen op bij PMV, Peak Capital en Willem Delbare
Het Gentse Customer Data Platform journy.io heeft 450.000 euro ontvangen van de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV, de Amsterdamse venture capital firma Peak Capital en seriƫle tech-ondernemer Willem Delbare. Het geld wordt gebruikt om de huidige AI-ontwikkeling te versnellen.
Lees verder

Vijf mensen aangehouden voor GGD-datadiefstal
De politie heeft tot nu toe vijf mensen aangehouden in het onderzoek van het cybercrimeteam van Midden-Nederland naar de verkoop van persoonsgegevens uit de systemen die de GGD gebruikt voor de Covid-19 testen.
Lees verder

Al bijna half miljard gebruikers voor Pinterest
Elektronisch prikbord Pinterest presenteerde donderdag nabeurs beter dan verwachte kwartaalresultaten. Deels doordat het platform zich meer is gaan richten op e-commerce.
Lees verder

Snap kan concurrent TikTok nog steeds aan
Ook Snap, het bedrijf achter Snapchat, maakt zich zorgen over de reclameblokkade die Apple op zijn mobiele platforms gaat doorvoeren. Door die blokkade kan Snap minder gerichte advertenties voorzetten, zo liet het bedrijf weten bij de presentatie van de jaarcijfers.
Lees verder

Activision Blizzard sluit recordjaar af
Activision Blizzard sluit een recordjaar af waarin de omzet met 24 procent groeide. De omzet over het laatste kwartaal ging zelfs over de 3 miljard dollar heen, waar 2,7 miljard werd verwacht. CEO Bobby Kotick spreekt over het 'beste jaar in ons 30-jarig bestaan'.
Lees verder

IAB: 40% niet klaar voor wegvallen 3rd party cookies
Veertig procent van de Europese ondervraagden geeft aan dat zijn bedrijf niet klaar is voor het wegvallen van 3rd party cookies. Dertig procent wel, aldus een onderzoek van IAB Europa onder media- en reclameprofessionals.
Lees verder

Orange Belgium: moeilijk jaar, maar toch positieve resultaten
Orange Belgium haalde positieve resultaten ondanks de aanhoudende coronamaatregelen, waardoor de winkels beperkt open zijn.
Lees verder

Ijzersterk beursdebuut voor TikTok rivaal Kuaishou
TikTok rivaal Kuaishou beleefde vanochtend een sterk debuut op de aandelenbeurs van Hong Kong. De koers van het aandeel steeg […]
Lees verder