woensdag 13 januari 2021

Websuper Picnic nu ook in Oberhausen

Websuper Picnic nu ook in Oberhausen
Websuper Picnic breidt uit in Duitsland en opent een magazijn van 1200 vierkante meter in Oberhausen. Vanaf eind januari kunnen klanten in Oberhausen gebruik kunnen maken van de bezorgdienst.
Lees verder

Amazon en Facebook houden rekening met vergeldingen
Amazon en Facebook hebben hun personeel gewaarschuwd voor mogelijke bedreigingen na de maatregelen die deze bedrijven tegen Donald Trump en de conservatieve 'free speech' app Parler hebben genomen.
Lees verder

Helft consumenten wil online examinering
De meerderheid van de Nederlandse consumenten wil bij toekomstig online onderwijs ook examens en toetsen online afleggen. Daarnaast is uitleg via video zeer gewild. Dit blijkt uit de E-Learning Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 4.600 Nederlanders.
Lees verder

CES 2021: Oordopjes Belkin werken met Zoek mijn-app
Ook Belkin heeft oordopjes gelanceerd die erg doen denken aan AirPods Pro. Compleet met rubberen tip die je in je oren stopt.
Lees verder

Techniek Nederland: Maak afhaalloket bij elektronicawinkels mogelijk
Techniek Nederland vraagt staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat een afhaalloket mogelijk te maken bij elektronicawinkels. Klanten kunnen daar op afspraak langskomen om bestelde producten op te halen.
Lees verder

Bookerz lijft branchegenoo ZJAM in
Het Brabantse Bookerz, een specialist op het gebied van marketing automation, neemt haar Amsterdamse branchegenoot ZJAM over.
Lees verder

CES 2021: 'Geen misbruik bij grote techbedrijven'
"Ik zie nauwelijks misbruik bij de grote techbedrijven. Ja, het is belangrijk dat privacyregels worden toegepast, maar die moeten gelden voor alle bedrijven." Dat zei Robert Atkinson van de Information Technology and Innovation Foundation vandaag tijdens CES 2021.
Lees verder

Pat Gelsinger (VMWare) wordt de baas van Intel
De huidige CEO van VMWare Patrick 'Pat' Gelsinger wordt de nieuwe topman van chipfabrikant Intel. Gelsinger werkte dertig jaar lang bij Intel en is de de architect van de 80486-processor.
Lees verder

Airbnb annuleert alle boekingen voor Washington DC
Airbnb annuleert uit voorzorg alle reserveringen voor kamers en appartementen in Washington DC van volgende week.
Lees verder