donderdag 14 januari 2021

Telefonica krijgt 7,7 miljard euro voor zendmasten

Telefonica krijgt 7,7 miljard euro voor zendmasten
Telecombedrijf Telefonica krijgt 7,7 miljard euro voor de verkoop van 31.000 zendmasten in Spanje, Duitsland en Zuid-Amerika aan de Amerikaanse groep American Tower Corporation (ATC).
Lees verder

Eerste adverteerders voor Snapchat Commercials
Snapchat kondigt de eerste Nederlandse adverteerders aan voor Commercials, video advertenties van zes seconden die niet kunnen worden overgeslagen.
Lees verder

Twee nieuwe magazijnen voor TOM uit Bladel
De TOM-Group uit Bladel opent twee nieuwe magazijnen aan Rootven 19b en Rootven 22 in Bladel.
Lees verder

Recensiesite Kiyoh valt in handen van eKomi
Youvia, voorheen bekend als DTG, kondigt de verkoop aan van beoordelingsplatform Klantenvertellen.nl. Daaronder vallen ook en Kiyoh en Patiëntenvertellen. De nieuwe eigenaar wordt het internationaal werkende eKomi.
Lees verder

KBC maakt digitale bankkaart onmiddellijk beschikbaar met Instant Card
Nieuwe of bestaande klanten van de Belgische bank KBC die een nieuwe debetkaart aanvragen, hoeven niet langer te wachten tot hun kaart thuis is aangekomen. Met Instant Card kunnen klanten nu direct gebruikmaken van hun nieuwe kaart in KBC Mobile.
Lees verder

Handelssite Auto1 naar de beurs
Het zakelijke en particuliere handelsplatform voor voertuigen Auto1 Group wil in Frankfurt naar de beurs. Het bedrijf achter AutoHero.com en Wijkopenautos.nl zou dan rond de vijf miljard euro waard zijn.
Lees verder

Google rondt overname Fitbit af
Na het finale fiat van de Europese Commissie een week voor kerst heeft Google nu de overname van Fitbit kunnen afronden.
Lees verder

Samsung Galaxy S21 kan autodeuren openen
In de nabije toekomst zijn toestellen uit de nieuwe Galaxy S21-serie van Samsung te gebruiken om (contactloos) je autodeur te ontgrendelen. Tijdens het Galaxy Unpacked 'Welcome to the Everyday Epic'-evenement heeft Samsung onder andere aangekondigd samen te werken met Audi, BMW, Ford en Genesis.
Lees verder

Samsung klopt Apple met Galaxy SmartTag
Samsung heeft vandaag eerder dan Apple slimme trackers aangekondigd, labels waarmee je allerlei voorwerpen zoals sleutels kunt terugvinden. Naar verluidt komt Apple met soortgelijke trackers in de loop van dit jaar.
Lees verder