dinsdag 19 januari 2021

Supermarkt Hoogvliet test gekoelde bezorgboxen

Supermarkt Hoogvliet test gekoelde bezorgboxen
Supermarkt Hoogvliet gaat online bestelde boodschappen afleveren in speciale afsluitbare boxen die in de voortuin van de klant staan.
Lees verder

Google meeste YouTube-views, maar laagste engagement
Google is het merk dat in Nederland afgelopen december de meeste views haalde. Coolblue en de ANWB waren de productiefste uit de top 10. Zij oogsten wél waardering van de kijker.
Lees verder

Vijf miljoen euro groeigeld voor ChannelEngine
ChannelEngine uit Leiden haalt vijf miljoen euro groeigeld op om zijn internationale groei te versnellen. Het wil meer marktplaatsen uit meer landen aan zijn platform koppelen.
Lees verder

Rechtszaak tegen Apple vanwege haatberichten op Telegram
De voormalige Amerikaanse ambassadeur Marc Ginsberg en de non-profitorganisatie Coalition for a Safer Web willen dat Apple de Telegram app uit zijn appwinkel verwijdert. Volgens een rechtszaak die zondag tegen Apple is aangespannen wist Apple dat Telegram werd gebruikt om 'aan te zetten tot religieus en racistisch geweld'.
Lees verder

Nederlander besteedt 72% internettijd op mobiel
De Nederlandse mediaconsument besteedt dagelijks 72 procent van zijn internettijd op de smartphone en 11 procent op een tablet. Onderzoek laat zien hoe het digitale gedrag door COVID-19 is veranderd.
Lees verder

ACM dwingt webshop te stoppen met inzet van neplikes en nepvolgers
Webwinkel Bicep Papa moet van toezichthouder ACM onmiddellijk stoppen met het gebruik van neplikes en nepvolgers bij de promotie van zijn producten via sociale media als Instagram.
Lees verder

Aantal dagelijkse zoekopdrachten DuckDuckGo boven de 100 miljoen
Het aantal dagelijkse zoekopdrachten bij de alternatieve zoekmachine DuckDuckGo is afgelopen jaar met 62 procent gegroeid en kwam deze maand voor het eerst boven de 100 miljoen per dag uit.
Lees verder

Talpa Network grootste radiogroep in 2020
In 2020 was Talpa Network opnieuw de grootste speler in de radiomarkt. De zendergroep, bestaande uit Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica, realiseerde een gemiddeld marktaandeel van 40,1 procent over het hele jaar in de doelgroep 20-49 jaar.
Lees verder

DPD lanceert eerste elektrische bussen in Amsterdam en Haarlem
Pakketbezorger DPD neemt nog dit jaar 100 elektrische bussen in gebruik. Dit ligt in lijn met de duurzaamheidsambitie van DPD om in 2025 in de 30 grootste Nederlandse steden CO2 neutraal te bezorgen
Lees verder