dinsdag 19 januari 2021

Picnic dc Berkel en Rodenrijs eerder open, Jumbo met nieuwe bezorghub

Picnic dc Berkel en Rodenrijs eerder open, Jumbo met nieuwe bezorghub
Picnic neemt eerder dan gepland weer een nieuw distributiecentrum (dc) in gebruik. De deuren van een nieuw dc in het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenrijs gaan dan ook reeds in maart dit jaar open. Vorig jaar ging het dc in Apeldoorn ook al sneller van start dan gepland.
Lees verder

Bezorgdienst Budbee naar België
Bezorgdienst Budbee, een Zweeds bedrijf dat nauw samenwerkt met retailer H&M en Zalando, komt naar België. Dat meldt chief marketing officer Simon Strindberg aan de Belgische site Gondola.
Lees verder

'Nederland tweede van Europa in aantal gemelde datalekken sinds invoering AVG'
Nederland staat met 66.527 incidenten op de tweede plek met het hoogst aantal gemelde datalekken in Europa sinds de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in mei 2018. Alleen Duitsland deed meer officiële meldingen van datalekken (77.747). Dit becijferde internationaal advocatenkantoor DLA Piper in het jaarlijkse rapport over geldboetes en datalekken.
Lees verder

Last-minute investeringen voor Auto1 Group
De Amerikaanse fondsen Sequoia en Lone Pine Capital steken elk vijftig miljoen euro in Auto1 Group. Dat staat op het punt om naar de beurs te gaan in Frankfurt.
Lees verder

Amazon opent twee nieuwe logistieke hubs in Italië
Amazon zal dit jaar twee nieuwe logistieke hubs openen in Italië. Samen kosten ze meer dan 278 miljoen euro.
Lees verder

Datingapp Bumble naar de beurs
Datingapp Bumble gaat naar de beurs. De app, ontwikkeld door een van de bedenkers van Tinder, krijgt een notering aan schermenbeurs Nasdaq.
Lees verder

3D Hubs voor 330 miljoen dollar naar Protolabs
3D Hubs, het Nederlandse platform voor digitale 3D-printers, valt voor 330 miljoen dollar in handen van zijn industrieel werkende branchegenoot Protolabs uit de VS.
Lees verder

Grote investering voor techbedrijf Sitecore
Het marketingtechnologiebedrijf Sitecore zegt dat het een investering krijgt van 1,2 miljard dollar, maar wil de naam van de geldschieter niet geven.
Lees verder

Moederbedrijf Greetz bevestigt plannen beursgang
Het moederbedrijf van Greetz, het Engelse Moonpig, gaat volgende maand naar de beurs in Londen voor 1,3 miljard euro. De coronacrisis heeft de vraag naar gepersonaliseerde attenties, zoals briefkaarten, sterk doen toenemen.
Lees verder