woensdag 6 januari 2021

Online omzet Coop 50 procent gestegen

Online omzet Coop 50 procent gestegen
Supermarktketen Coop zag zijn online omzet met 50 procent stijgen in het afgelopen jaar. Coop groeide zelfs 2,5 keer harder dan de markt. De klantendatabase verdrievoudigde.
Lees verder

Oscar Diele (Flinders): Nu opschalen naar Europees formaat
Flinders valt in Deense handen en wordt onderdeel van een leidende e-commercegroep qua premium meubilair. In een vraaggesprek met Emerce spreekt directeur Oscar Diele over de toedracht van de deal en de weg vooruit.
Lees verder

Cristiano Amon wordt CEO van Qualcomm
Cristiano Amon, hoofd van de chipdivisie van Qualcomm, vervangt vanaf juni vertrekkend CEO Steven Mollenkopf.
Lees verder

Regering Trump verbiedt Alipay en diverse andere Chinese apps
Donald Trump heeft dinsdag een decreet ondertekend dat transacties met acht Chinese apps verbiedt, waaronder het populaire Alipay.
Lees verder

Emerce Academy met nieuwe onderwerpen voor Deep Dives
Zeven topexperts op het respectievelijke vakgebieden verzorgen komend kwartaal dagtrainingen rondom een specifieke onderwerpen. Emerce Academy begint het jaar met een nieuwe reeks.
Lees verder

Twee op de vijf huishoudens in het bezit van één of meerdere smart home producten
Inmiddels zijn al meer dan twee op de vijf huishoudens in het bezit van één of meerdere smart home producten. Ten opzichte van 2018 is dit aandeel gestegen met 6 procentpunt, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope.
Lees verder

Apple in 2021: minileds, iMacs en Apple TV voor gamers
2020 was een belangrijk jaar voor Apple, waarin het toch tamelijk onverwacht zijn eerst eigen chip lanceerde. En nog geen half jaar later lagen de eerste MacBooks en MacMini's met deze M1 chip al in de winkel.
Lees verder

Nieuwe investering voor Packaly
Technologiebedrijf Packaly, dat winkels met snelle bezorgingen helpt, heeft nieuwe groeigeld opgehaald. Dat wordt gebruikt om het team te verdubbelen en in meer Nederlandse steden te kunnen starten.
Lees verder

81.000 Britse eu.domeinnamen na Brexit op non-actief gezet
Niet minder dan 81.470 .eu-domeinnamen en bijbehorende e-mailadressen zijn op 1 januari 2021 tijdelijk op non-actief gezet. Ze worden gebruikt door Britse bedrijven. Een .eu domein mag alleen door Europese bedrijven worden gebruikt.
Lees verder