donderdag 28 januari 2021

Nieuwe clouddochter voor Telecom Italia

Nieuwe clouddochter voor Telecom Italia
Carlo d'Asaro Biondo, afkomstig van Google, gaat Telecom Italia's clouddochter Noovle aansturen.
Lees verder

Paradigit sluit nog overgebleven winkels
Elektronicazaak Paradigit sluit al zijn overgebleven vestigingen. De winkel gaat vanaf volgende maand alleen nog digitaal verder.
Lees verder

TP Vision scoort hoger dan het sectorgemiddelde
TP Vision heeft er naar eigen zeggen een uitstekend jaar op zitten. Het bedrijf, dat verantwoordelijk is voor design, ontwikkeling, fabricatie, sales en marketing van Philips TV & Sound-producten, scoorde op alle bedrijfsvlakken hoger dan het sectorgemiddelde.
Lees verder

Zweeds legaltech bedrijf Precisely haalt 1,8 miljoen groeikapitaal op bij Peak Capital
Het Zweedse legaltech bedrijf Precisely heeft een investering van 1,8 miljoen euro opgehaald bij investeringsfonds Peak Capital. Met de investering gaat Precisely het team uitbreiden, het product doorontwikkelen en verder inzetten op internationale groei.
Lees verder

Wereldwijd botnet Emotet ontmanteld
Met het uit de lucht halen van servers achter de agressieve malware Emotet is volgens de Nederlandse politie een belangrijke slag geslagen in de strijd tegen cybercriminaliteit: de Emotet-besmetting is niet langer actief op de computers van ruim 1 miljoen slachtoffers wereldwijd.
Lees verder

Jaaromzet Facebook klimt naar 85,9 miljard dollar
Het aantal dagelijkse actieve gebruikers voor Facebook stijgt nog altijd, met 11 procent per jaar, naar 1,84 miljard. Het aantal maandelijks actieve gebruikers bedraagt 2,8 miljard, zo blijkt uit de vanavond vrijgegeven kwartaalcijfers.
Lees verder

Apple sluit 2020 af met recordomzet
Apple boekte in het vierde kwartaal een recordomzet van 111,4 miljard dollar, 21 procent meer dan een jaar geleden. 64 procent van de omzet kwam van buiten de VS.
Lees verder

Solide vraag naar chips bij Samsung
Samsung Electronics voorspelt een solide vraag naar haar chips in het huidige kwartaal en een sterkere verkoop van mobiele telefoons […]
Lees verder

Omzet OOH-markt in 2020 met 35% gedaald naar 137 miljoen
De bestedingen aan (Digitale) Out Of Home (OOH) reclame zijn in 2020 met 35 procent gedaald. De omzet bleef op 137,2 miljoen euro steken. In 2019 werd nog 211,2 miljoen omgezet.
Lees verder