maandag 11 januari 2021

In-game adverteren: ‘onderbelicht in de marketingmix’

In-game adverteren: 'onderbelicht in de marketingmix'
Gamers blijven voor velen een lastig te vatten doelgroep. Ze groeien echter rap in aantal en de mogelijkheden om ze […]
Lees verder

AWS breekt banden met conservatieve Twitter
Amazon Web Services wil binnen 24 uur breken met Parler, de conservatieve tegenhanger van Twitter. Parler draait in zijn geheel in de cloud van Amazon.
Lees verder

Schandpaal voor artsen moet van het web
De rechter heeft de website zwartelijstartsen.nl verboden. Op de website staan bijna 900 artsen en zorgverleners, veelal met foto, die worden neergezet als plegers van 'medische misdrijven' en als 'falende zorgverleners'.
Lees verder

Nederland opent digitale techbeurs CES met grootste bedrijvendelegatie ooit
Vandaag 'vertrekken' ruim 90 Nederlandse bedrijven naar de grootste techbeurs ter wereld, de Consumer Electronics Show (CES), die digitaal plaatsvindt en vijf weken duurt.
Lees verder

Vandaag mogelijk groot pro-Trump protest tegen Twitter
San Francisco bereidt zich vandaag voor op een groot pro-Trump protest voor het hoofdkwartier van Twitter, dat afgelopen vrijdag besloot tot een permanente ban voor president Trump.
Lees verder

Interactieve proeverijen op volledig virtuele Horecava
De 65ste editie van Horecava, die deze week zou zijn aangevangen in RAI Amsterdam, wordt volgende maand noodgedwongen volledig virtueel gehouden. Inclusief interactieve proeverijen.
Lees verder

Global Savings Group koopt Shoop.de
Global Savings Group neemt voor een onbekend bedrag Duitslands grootste cashbacksite Shoop.de over.
Lees verder

CES 2021: MultiBeam soundbar van JBL
Vandaag gaat, in elk geval voor de pers, de grote beurs CES van start, dit keer vanwege corona geheel virtueel. Het wordt daarom moeilijk om de geluidsproducten te beoordelen die JBL heeft aangekondigd, waaronder de Bar 5.0 MultiBeam, een soundbar met vijf drivers en vier radiatoren die virtuele Dolby Atmos mogelijk moet maken.
Lees verder

'Deutsche Telekom wil T-Mobile Nederland verkopen'
T-Mobile Nederland kan binnenkort in handen vallen van een nieuwe eigenaar. Deutsche Telekom bereidt volgens bronnen van Het Financieele Dagblad de verkoop voor.
Lees verder