vrijdag 1 januari 2021

Cryptoplatform Etoro stopt in Nederland

Cryptoplatform Etoro stopt in Nederland
Cryptomarktplaats Etoro heeft zijn Nederlandse gebruikers laten weten dat het moet stoppen. Het bedrijf haalde de deadline niet voor het regelen van de door toezichthouder DNB verplichte registratie.
Lees verder

HelloFresh rivaal Foodbag naar Wallonië
Foodbag, de Belgische concurrent van HelloFresh, zag zijn omzet het afgelopen jaar verdubbelen en wil doorgroeien in Wallonië.
Lees verder

'Extreme drukte bij zorgverzekeraars en vergelijkers'
Nederlanders switchen last minute van zorgverzekering. Het is extreem druk bij zorgverzekeraars en vergelijkingssites, zegt vergelijkingssite Zeker.com.
Lees verder

Thuisbezorgd.nl verwacht drukste 1 januari ooit
Thuisbezorgd.nl verwacht dat vrijdag 1 januari 2021 de drukste dag wordt in haar geschiedenis. Uit onderzoek van iVox in opdracht van Thuisbezorgd.nl blijkt dat 80 procent van de Nederlanders overweegt om op nieuwjaarsdag online eten te bestellen.
Lees verder

Aparte houdstermaatschappij voor activiteiten Ant Group
Ant Group zou een belangrijk deel van zijn bedrijven, ook die voor particuliere leningen, willen onderbrengen in een houdstermaatschappij die net zo kan worden gereguleerd als traditionele financiële ondernemingen.
Lees verder

2020: de vermaaksindustrie worstelt met het nieuwe normaal
De horeca en de vermaakindustrie hebben het afgelopen jaar de hardste klappen gekregen omdat ze zich moeilijker konden aanpassen aan het nieuwe normaal dan andere sectoren. Tussen de twee lockdowns mochten bioscopen bijvoorbeeld maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Veel premières zijn verplaatst naar 2021.
Lees verder

Record datagroei op mobiele netwerk KPN
KPN vestigde vannacht naar eigen zeggen een datarecord op het mobiele netwerk. Ook was het op het vaste netwerk drukker dan normaal, omdat mensen meer dan ooit vanuit huis Oud & Nieuw hebben gevierd.
Lees verder

Bitcoin nadert de 30.000 dollar
Met 29.000 dollar heeft de waarde van Bitcoin gisteren een nieuw record gebroken. Het gaat om een koerswinst van 24 procent in nauwelijks een week.
Lees verder

Nederland negeert vuurwerkverbod door levendige handel via sociale media
Het vele vuurwerk dat vannacht is afgeschoten, waartegen nauwelijks werd opgetreden, is grotendeels aangeboden via Instagram, Telegram en WhatsApp.
Lees verder