vrijdag 4 december 2020

Vanaf 7 december brandstofprijsvergelijking bij tankstations

Vanaf 7 december brandstofprijsvergelijking bij tankstations

Bij bemande tankstations langs de snelweg vindt u vanaf 7 december 2020 de gemiddelde brandstofprijzen van 6 brandstoffen: benzine, diesel, lpg, elektriciteit, waterstof en groen gas (cng).

Lees verder

Trends internationaal ondernemen in 2021: "Verre markten komen dichterbij"

Zal in 2021 de rust terugkeren op de internationale handelsmarkt? Het Business Development-team van RVO Internationaal Ondernemen, dat kansen op buitenlandse markten koppelt aan het Nederlandse bedrijfsleven, blikt vooruit naar 2021. Welke trends en ontwikkelingen verwachten zij in de markt?

Teammanager Jelle Nijdam en teamco├Ârdinator Martijn Schol bespreken 5 trends voor 2021. Lees ook het eerste deel over de trends van 2020.

Lees verder

Startgids voor bedrijven over het laden van elektrische auto's
 laadpaal oplaadpunt elektrisch rijden  mia vamil

Veel bedrijven die de overstap willen maken naar elektrisch rijden, hebben vragen over het laden van voertuigen. Voor hen is nu de Startgids voor bedrijven beschikbaar.

Lees verder

Gids laat buitenlandse bedrijven Nederlandse bio-energie ontdekken

De Nederlandse energiesector heeft de nieuwe NL Biobased Energy Guide gepubliceerd. De gids geeft buitenlandse bedrijven een overzicht van de Nederlandse bio-energiesector.

Lees verder

Octrooiblog: Zo bescherm jij je spullen in de wereld van enen en nullen

Ruim 8,9 miljoen. Zoveel apps bestaan er op dit moment wereldwijd, volgens zakentijdschrift Forbes. Die apps zijn in 2019 200 miljard keer gedownload.

Lees verder