vrijdag 4 december 2020

Orderchamp: een bestelling per minuut op Black Friday

Orderchamp: een bestelling per minuut op Black Friday
Online groothandel Orderchamp, waar fysieke en omnichannel retailers inkopen, verwerkte op piekmomenten een bestelling per minuut op Black Friday.
Lees verder

Reclameveteranen beginnen creatief bureau Mad. Avenue
Gert van der Kaay en Daniel Kok lanceren het creatieve bureau Mad. Avenue, een vaste kern en met daaromheen getalenteerde specialisten.
Lees verder

Pieter Meijer versterkt directie Adeptiv
Pieter Meijer treedt toe tot de directie van Adeptive. Hij neemt de rol over van Gert Jan Delcliseur die onlangs wegging bij de organisatie.
Lees verder

'Amazon aast op podcastuitgever Wondery'
Amazon zou in exclusieve onderhandelingen verkeren met de Amerikaanse podcastuitgever over een overname. De waarde van de transactie wordt geschat op driehonderd miljoen dollar.
Lees verder

Investeerder henQ opent nieuw fonds: 100 miljoen euro
Venture capital fonds henQ uit Amsterdam heeft honderd miljoen euro gekregen om dat zelf te investeren in zakelijke softwarebedrijven in Nederland en elders in Europa.
Lees verder

Belgische variant Google Assistant niet meer bij Telenet, bpost en ING
De Belgische variant van spraakassistent Google Assistant lijkt alweer op zijn retour. Data News stelt vast dat het praatcommando anderhalf jaar na de lancering in elk niƩt meer werkt bij Telenet, bpost en ING.
Lees verder

'Spreiding Black Friday-periode goed geslaagd'
Black Friday heeft dit jaar op internet elf dagen geduurd. Daardoor kregen webwinkels en vervoerders de verlangde extra ruimte om overbelasting te voorkomen. Bol.com en Amazon ontvingen, vanuit Tweakers althans, het meeste verkeer.
Lees verder

Android Auto nu officieel in de Benelux
Android Auto is officieel uitgerold in de Benelux, evenals in een groot aantal Europese landen. Officieel was het infotainmentsysteem voor de auto, dat al in 2015 werd gelanceerd, hier tot nu toe niet beschikbaar.
Lees verder

Online fraude met nieuwe technieken strenger bestraft
Misbruik van elektronische betaalinstrumenten wordt een zelfstandig strafbaar feit. Ook gaan de maximale straffen voor betaalfraude omhoog. Dat staat in het wetsvoorstel dat minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid naar de Tweede Kamer stuurde en een Europese richtlijn omzet in Nederlands recht.
Lees verder