maandag 14 december 2020

Opdrachtgevers bundelen krachten op weg naar circulaire nieuwbouw

Opdrachtgevers bundelen krachten op weg naar circulaire nieuwbouw

De uitdagingen voor de woningbouw van morgen zijn groot. Het juiste aanbod van woningen blijft achter bij de vraag en de duurzaamheidsambities zijn hoog.

Lees verder

Slim geld voor e-health innovatie

Binnen de Nederlandse zorgsector lijkt innovatie een sleutelwoord, maar een goed concept voor een innovatief product is nog geen garantie voor succes. In de fase van concept naar gevestigd bedrijf hebben start-ups zoals MiGuide behoefte aan kapitaal en ondersteuning: ook wel 'slim geld'. De Seed Capital-regeling voorziet in deze behoefte. Lees hoe innovatie én slim geld de zorg beter maken.

Lees verder

Save the Date: Gulf Business Dialogue

Op vrijdag 22 januari 2021 vindt de Digital Gulf Business Dialogue plaats. Reserveer een plekje in uw agenda, zodat u zich begin volgend jaar voor dit evenement kunt inschrijven. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Lees verder

Aanvragen knoflook januari 2021

Nieuwsbericht 20.088 - In januari kunt u invoercertificaten aanvragen voor verse of gekoelde knoflook met de GN-code 0703 20 00 voor de vierde deelperiode van 2020/2021.

Lees verder

Save the date: webinar DKTI-Transport 2021

Wilt u informatie over de volgende ronde van de DKTI-Transpot in 2021? Volg dan het webinar DKTI-Transport op 1 februari 2021.

Dit webinar organiseren wij samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Rijkswaterstaat.

Programma

Tijdens dit webinar krijgt u een toelichting op de uitgangspunten en voorwaarden van de nieuwe openstelling van DKTI-Transport. Ook het nieuwe onderdeel 'Learning by Using' komt aan bod. Daarnaast staan we stil bij de belangrijkste lessen uit de projecten uit de eerdere DKTI ronden.

Lees verder