dinsdag 1 december 2020

Black Week: 88 procent meer verzonden pakketten

Black Week: 88 procent meer verzonden pakketten
De week van Black Friday levert de pakketvervoerders een vloedgolf aan meerwerk op. Afgelopen week namen ze 88 procent meer pakketjes mee dan in een normale week.
Lees verder

Henk Jan Gerzee verlaat Schiphol
Henk Jan Gerzee, Chief Digital & Innovation Officer, vertrekt bij de Royal Schiphol Group.
Lees verder

Actiegroepen tegen Biden: blijf weg van Big Tech
Diverse actiegroepen zoals Public Citizen, American Economic Liberties Project, Open Markets Institute, Progressive Democrats of America, the Revolving Door Project en Athena hebben er bij de toekomstige president Joe Biden op aangedrongen om Big Tech op afstand te houden.
Lees verder

'Overnametempo internetbureaus trekt spoedig aan'
Eigenaren van digitale agencies en investeerders schudden het coronavirus van zich af. Ze halen de voet van de rem en hervatten hun plannen voor investeringen en overnames weer.
Lees verder

Facebook koopt omnichannel CRM- en chatplatform
Facebook koopt het bedrijf Kustomer uit New York voor, naar verluidt, een miljard dollar. Daarmee krijgt de techgigant technieken in huis waarmee andere bedrijven conversaties met klanten kunnen beheren vanuit één dashboard.
Lees verder

VEB: voorzichtig met aandelen in Chinese tech
Beleggersvereniging VEB waarschuwt voor Chinese beursgenoteerde bedrijven na het afblazen van de beursgang van de Ant Group.
Lees verder

Doordash wil met beursgang 2,8 miljard dollar ophalen
De Amerikaanse maaltijdbezorger Doordash gaat naar de beurs voor 75 tot 85 dollar per aandeel, wat het bedrijf aanzienlijk hoger waardeert dan de 16 miljard die genoemd werd bij de laatste financiering.
Lees verder

Veel meer online aankopen en minder in fysieke winkels tijdens Black Friday en Cyber Monday
Een grote verrassing is het niet meer, maar de dagen voorafgaand en tijdens Black Friday en Cyber Monday waren vooral een online winkelfeest. Er zijn naar schatting bijna 50 procent meer aankopen in webwinkels met iDEAL afgerekend dan tijdens dezelfde periode vorig jaar, voor een bedrag dat bijna 30 procent hoger ligt. Dat meldt de Betaalvereniging.
Lees verder

ANWB winnaar DDMA Customer Data Award 2020
De winnaar van de DDMA Customer Data Award 2020 is vandaag bekend gemaakt. ANWB wist dit jaar de jury het meest te imponeren en ging er met de hoofdprijs vandoor. De vereniging liet daarmee de andere genomineerde organisaties DPG Media en Jumbo Supermarkten achter zich.
Lees verder