Doorgaan naar hoofdcontent

Webinar Zakendoen in Costa Rica en Panama, na corona

Webinar Zakendoen in Costa Rica en Panama, na corona

Latijns-Amerika is van het slot. Na een maandenlange corona-lockdown gaan de economieën in Latijns-Amerika langzaam weer open. Bent u benieuwd naar de kansen die dat biedt voor uw bedrijf? Meld u dan aan voor het webinar 'Economic outlook Costa Rica and Panama' op 18 november.

Dit is het tweede webinar in een reeks van 3 over nieuwe handels- en investeringskansen voor Nederlandse bedrijven in Latijns-Amerika. Uitgangspunt zijn de recente economische vooruitzichten die de regeringen in de regio hebben opgesteld.

Lees verder

Online congres 'Een nieuwe generatie ouderen langer thuis'

Het aantal ouderen stijgt en dat heeft grote impact op de maatschappij, ouderen zelf en het werk van professionals in diverse werkvelden. Hoe kunnen we ons daarop voorbereiden? Het online congres 'Een nieuwe generatie ouderen langer thuis' is voor iedereen toegankelijk die zich betrokken voelt bij dit vraagstuk. Bent u zorgprofessional, oudere, mantelzorger, wetenschapper, beleidsmaker of op een andere manier bij ouderenzorg betrokken? Laat u inspireren en praat mee.

Lees verder

Zomerscholing tegen kinderarbeid tijdens hazelnootoogst in Turkije

In 2010 besloot de Nederlandse hazelnotenimporteur Finma actie te ondernemen tegen de erbarmelijke arbeidsomstandigheden waaronder hazelnoten werden geoogst in het noorden van Turkije. Met financiële ondersteuning van het Fonds Bestrijding Kinderarbeid (FKB) neemt Finma stappen tegen kinderarbeid. Dit doen ze vooral door zomerscholing op te zetten voor de kinderen van de seizoenarbeiders.

Lees verder

BioAcademy kennismiddag

De biologische sector doet geweldig werk, maar mag vaker haar mooie kanten laten zien. Maar hoe doen we dat? Tijdens deze online kennismiddag gaan we daarmee aan de slag.

Adviseurs kunnen zich dit jaar laten bijscholen op 2 belangrijke onderdelen:

Lees verder

"We zetten als bedrijf al langer in op duurzaamheid"

Dankzij elektrische machines en een efficiënte werkwijze voert Van Wijk Groep, met zo min mogelijk energieverbruik en uitstoot, werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw uit.

Lees verder