Doorgaan naar hoofdcontent

Virtuele presentatie van marktrapport Kansen in de sport in Spanje

Virtuele presentatie van marktrapport Kansen in de sport in Spanje

Is uw bedrijf actief in de sportsector of daaraan verbonden sectoren? En bent u benieuwd naar de marktkansen in de sport in Spanje? Meld u dan aan voor de presentatie van het marktkansenrapport op 25 november.

In 2020 zou de Vuelta, de Ronde van Spanje, in Utrecht starten. Naar aanleiding hiervan heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) opdracht gegeven om onderzoek te doen naar de kansen in de sport in Spanje. Orange Sports Forum (OSF) heeft dit onderzoek uitgevoerd en een rapport opgeleverd.

Lees verder

Mijn hart ligt bij een schoon en duurzaam Nederland

Senior beoordelaar POP3: "Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vond ik de baan die vakinhoudelijk bij mij past en waar ik iedere dag impact kan maken. Ik zie dan ook een grote variëteit aan projecten voorbij komen. Zo ben ik de ene dag bezig met een project over kennisdeling van paddenstoelensoorten en de andere dag met een groot waterschapsproject waarbij natuurvriendelijke oevers worden gerealiseerd."

Lees verder

Evenement HIER opgewekt (EHO) 2020

Woensdag 18 tot en met vrijdag 20 november 2020 vindt de 9e editie van het Evenement HIER opgewekt (EHO) plaats. RVO geeft op woensdag 18 november het webinar 'Welke route(s) kies je om te komen tot aardgasvrije wijken?'.

Lees verder

Vernieuwende, haalbare techniek die leidt tot verduurzaming

Sinds oktober 2019 werkt Bob Hengeveld als adviseur verduurzaming industrie op de afdeling Energie en Innovatie. "Door mijn brede interesse wilde ik mij niet specialiseren in één specifieke techniek voor een lange tijd. Bij grote chemiebedrijven gebeurt dit vaak wel. Daarnaast past de adviserende rol naar ondernemers en ministeries goed bij mij!"

Lees verder

Online vragenuur op het gebied van circulair ondernemen

Wilt u internationaal actief worden met uw circulaire innovatie of project? En hebt u hierover vragen of zoekt u ondersteuning? Haak dan op 2 december aan bij het online vragenuur, speciaal voor Nederlandse ondernemers.

Vragenuur

Holland Circular Hotspot (HCH) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren het vragenuur. Zij praten u bij over bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

Lees verder