Doorgaan naar hoofdcontent

Verlies Airbnb nu al 700 miljoen dollar in 2020

Verlies Airbnb nu al 700 miljoen dollar in 2020
Airbnb heeft in de eerste negen maanden van dit jaar een omzet gegenereerd van 2,5 miljard dollar, 32 procent minder dan een jaar geleden. Het verlies liep op naar 700 miljoen. Dat blijkt uit het beursprospectus van het bedrijf.
Lees verder

Collectieve rechtszaak over frauduleuze kliks bij Facebook krijgt akkoord
Een federale rechtbank in de VS gaat akkoord met een collectieve rechtszaak die het bedrijf dotStrategy uit Arkansas wil aanspannen tegen Facebook. Die stuurde een rekening voor kliks die afkomstig zouden zijn van nepaccounts.
Lees verder

Zeventig procent van nieuwe Belgische webwinkels ziet het als iets tijdelijks
Veel Belgische retailers die tijdens de lockdown noodgedwongen een webwinkel hebben ingericht zien dat als iets tijdelijks. Dat blijkt uit onderzoek van UAntwerpen.  'Echt serieus lijken ze hun online winkel niet te nemen', zegt Joris Beckers (UAntwerpen). 'Jammer, want ook na corona zal er meer online geshopt worden.'
Lees verder

Huawei stoot budgetmerk Honor definitief af
Huawei verkoopt zijn merk Honor aan een consortium van bedrijven, feitelijk om het van de ondergang te redden.
Lees verder

Vastgoedhandelaren krijgen zoekresultaten niet verwijderd
Twee Groningse vastgoedondernemers hebben vergeefs getracht om negatieve artikelen uit de zoekresultaten van Google te verwijderen. Niet gebleken is dat de publicaties waarnaar de zoekresultaten verwijzen vol onjuistheden staan.
Lees verder

Overname Simpel door T-Mobile goedgekeurd
Simpel wordt vanaf 1 december 2020 officieel onderdeel van T-Mobile Nederland. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft vandaag toestemming gegeven voor deze overname.
Lees verder

Investering van 12,6 miljoen euro voor SendCloud
Sendcloud heeft 12,6 miljoen euro opgehaald in een tweede grote investeringsronde. Het groeigeld wordt gebruikt voor de doorontwikkeling van het platform en internationale expansie.
Lees verder

FNV: Uber moet per direct de cao Taxi naleven, anders rechtszaak
De FNV overhandigde maandag in Amsterdam een sommatie aan Uber. Daarmee geeft de vakbond het bedrijf duidelijk te kennen dat de maat vol is. De vakbond eist onder meer dat Uber erkent dat het een werkgever is en de cao Taxi gaat toepassen.
Lees verder

Santander koopt technologie failliet Wirecard
Banco Santander koopt het technisch intellectueel eigendom en het platform van de digitale betalingsverwerker Wirecard voor, naar verluidt, honderd miljoen euro.
Lees verder