Doorgaan naar hoofdcontent

T-Mobile zet groei voort ondanks ‘corona-uitdagingen’

T-Mobile zet groei voort ondanks 'corona-uitdagingen'
T-Mobile Nederland heeft zijn groei in het derde kwartaal van 2020 voortgezet. De omzet en het aantal klanten groeide in alle segmenten.
Lees verder

Uber Eats breidt uit in Limburg
Uber Eats breidt verder uit in Nederland en is vanaf vandaag ook beschikbaar in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen.
Lees verder

RTL Group verkocht minder digitale reclame
De RTL Group merkt nog steeds de gevolgen van corona. Het mediabedrijf verkocht in het derde kwartaal 2,1 procent minder tv reclame, al was dat altijd nog 1,4 miljard euro. De totale omzet ging 11,8 procent omhoog naar ruim 4 miljard.
Lees verder

Noorderslag volgend jaar volledig digitaal
Het Noorderslag Festival in Groningen vindt in januari volledig digitaal plaats. Dat geldt ook voor de muziekconferentie ESNS. Vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen is het organiseren van een fysieke variant niet langer haalbaar.
Lees verder

Nationale-Nederlanden lanceert app die 'balans brengt in geldzaken'
Nationale-Nederlanden lanceert NOVA, de app die 'balans brengt in geldzaken'. Naast inzicht in het uitgavenpatroon en de bestedingsruimte geeft de app de gebruikers automatisch een overzicht van alle soorten verzekeringen die zij hebben met daarbij de naam van de verzekeraar en het bedrag dat ze per maand aan die verzekeringen kwijt zijn.
Lees verder

Woningplatform funda ontwikkelt marktbarometer
Huizensite funda lanceert een nieuwe marktindicator. De funda Index brengt vanaf vandaag iedere maand de stand van wonend Nederland in kaart. Actuele inzichten geven een vroege indicatie van het vertrouwen, de intentie en het gedrag van consumenten met betrekking tot de woonmarkt.
Lees verder

Coolblue opent private webshops voor werkgevers
Coolblue slaat een concepteel ander vaatje aan met de introductie van private webwinkels voor werkgevers. Werknemers kunnen er shoppen voor artikelen om thuis te werken en de rekening gaat direct naar de werkgever.
Lees verder

Nijmegen tweede stad met gratis bezorgservice van Albert Heijn
Voortaan kunnen inwoners van Nijmegen, Oosterhout en Lent hun boodschappen bestellen via AH Compact, de nieuwe gratis bezorgservice die Albert Heijn eind september in Haarlem lanceerde.
Lees verder

Catawiki verhoogt profiel met nieuw design
Online veiling Catawiki trekt een nettere jas om aan naast de reguliere verzamelaar ook het wat duurdere publiek aan te spreken.
Lees verder