woensdag 18 november 2020

Stocard met mobiele betalingen in Nederland

Stocard met mobiele betalingen in Nederland
De populaire app Stocard voor klantenkaarten kan in Nederland nu ook gebruikt worden om mobiele betalingen mee te verrichten.
Lees verder

E-commerce Walmart groeit 79 procent
De e-commerce omzet van het Amerikaanse warenhuis Walmart is met 79 procent toegenomen. Zoals altijd bij Walmart wordt het bedrag niet nader gespecificeerd.
Lees verder

Online apotheek Amazon eindelijk in de lucht
Iets meer dan twee jaar na de overname van Pillpack voor 753 miljoen dollar is Amazon in de VS dan eindelijk begonnen met zijn eigen online apotheek Amazon Pharmacy. Die werd al langer verwacht.
Lees verder

Twitter introduceert Fleets in Nederland
Vanaf eind deze week is het ook mogelijk voor Nederlandse Twittergebruikers om zogeheten Fleets te plaatsen. Dat zijn tijdelijke posts die na 24 uur verdwijnen. De afgelopen maanden werd deze nieuwe functie al in verschillende landen getest.
Lees verder

Zoeken in Instagram nu ook met trefwoorden
Zoeken binnen Instagram wordt uitgebreid. Engels sprekende gebruikers in zes landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de VS, Ierland en Canada, kunnen Instagram doorzoeken met trefwoorden.
Lees verder

Bitcoin passeert 17.000 dollar
De Bitcoin is dinsdag de grens van 17.000 dollar gepasseerd, het niveau dat sinds 2017 niet meer is gehaald.
Lees verder

Marketplaces for Brands: Leen Bakker gaat via Amazon verkopen
Meubelverkoper Leen Bakker is in oktober begonnen als marktplaats, maar gaat zijn eigen inkoopassortiment ook via externe marktplaatsen aanbieden. Dat vertelt Ruben Nijssen, Marktplaatsmanager van Leen Bakker, op Emerce Marketplaces for Brands.
Lees verder

NXP maakt Amazon-chips voor connected auto's
Chipproducent NXP sluit een strategisch contract met Amazon. De Nederlandse chips krijgen directe koppelingen met Amazon zodat AWS autodata in zijn cloud kan verwerken.
Lees verder

Veelzijdig scherm voor werk, studie en entertainment
Samsung kondigt de Smart Monitor aan, een scherm aan waarmee je volgens het bedrijf alle kanten op kunt.
Lees verder