Doorgaan naar hoofdcontent

Sprout: Kabinet steekt half miljard euro in startups; Dr. Oetker betaalt miljard voor drankbezorger

Kabinet steekt half miljard euro in startups; Dr. Oetker betaalt miljard voor drankbezorger
Ondernemersnieuws: Kabinet en Invest-NL trekken in totaal half miljard uit voor groeibedrijven, Spar koopt The Tosti Club en Dr. Oetker heeft miljard over voor drankbezorger Flaschenpost. 
Lees verder

Musea, bioscopen en theaters waarschijnlijk weer dicht
Slecht nieuws voor ondernemers met een museum, bioscoop of theater: vanaf donderdag moet je waarschijnlijk opnieuw de deuren sluiten. De overheid zou deze maatregel overwegen om het coronavirus tegen te gaan.
Lees verder

Zo zorgt Techleap voor meer toptalent voor snelgroeiende scaleups
Hoe vind en behoud ik toptalent? Veel Nederlandse scaleups hebben er een flinke kluif aan. Marloes Mantel is Talent Director bij Techleap en heeft als missie om daar iets aan te doen.
Lees verder

Hoe Kirsten Toeset de Duitse supermarkt verovert met biologische kindersnacks
Kirsten Toeset waagt met De Kleine Keuken (kindersnacks) na acht jaar de sprong naar Duitsland. 'Duitse retailers draaien minder om zaken heen, er is minder powerplay.'
Lees verder

Verzuimverzekering ontoereikend voor werkgevers; 10 miljoen voor groen mkb
Ondernemersnieuws: werkgevers uiten kritiek op rammelende verzuimverzekering, 10 miljoen coronasteun voor groene bedrijven en de wapenhandel floreert in de VS.
Lees verder

Deze financiƫle signalen helpen je om op tijd in te grijpen
Als ondernemer wil je signalen over financiƫle problemen zo vroeg mogelijk opvangen. Sprout-expert Bert Wams zet de belangrijkste signalen op een rij, en hoe je daar met gerichte acties op kunt reageren.
Lees verder

The Protein Brewery tankt 22 miljoen; Snoeiharde kritiek op toezichthouders Wirecard
Ondernemersnieuws: The Protein Brewery haalt geld op voor fabriek, cosmeticareviewers We Are Eves ontvangen 1,5 miljoen en ESMA haalt uit naar Duitse toezichthouders. 
Lees verder

Deze dienst maakt menselijk kapitaal net zo belangrijk als omzet en andere 'harde' cijfers
Leuk al die cijfers in je jaarverslag, maar hoe gaat het met je medewerkers? Hun groeipotentie is minstens zo belangrijk als je omzet en solvabiliteit, stelt de nieuwe SaaS-dienst WeTheCapital.
Lees verder