vrijdag 13 november 2020

Sprout: Dit zijn de 50 meest uitdagende ondernemers van 2020

Dit zijn de 50 meest uitdagende ondernemers van 2020
Met gepaste trots presenteert Sprout de Challenger50, corona-editie: dit zijn de vijftig meest uitdagende bedrijven van Nederland. Deze ondernemers nemen geen genoegen met de status quo en laten de gevestigde orde zien hoe je dingen beter, sneller en sterker aanpakt – ook tijdens een pandemie.
Lees verder

Deze ondernemer laat je plasticvrij tandenpoetsen met tabletten
Tandpasta kun je prima in een tablet stoppen, bewijst startup van de week Choose. Dat scheelt een berg plastic tubes en achtergebleven tandpasta.
Lees verder

Waar moet je je advertentiegeld aan uitgeven als ondernemer?
Je kunt je advertentie-euro's maar één keer uitgeven, dus waar zet je op in: online, tv, radio of print? Wees in ieder geval van alle data voorzien, dan kun je de beste keuze maken voor jouw situatie.
Lees verder

Hoe zet je je advertentiegeld het slimst in als ondernemer?
Je kunt je advertentie-euro's maar één keer uitgeven, dus waar zet je op in: online, tv, radio of print? Wees in ieder geval van alle data voorzien, dan kun je de beste keuze maken voor jouw situatie.
Lees verder

Kamer keurt belastingvoordeel bedrijven goed; Corona torpedeert overname Corendon
Ondernemersnieuws: Tweede Kamer toch akkoord met investeringskorting bedrijven, Sunweb bedankt voor overname Corendon en veel misstanden bij pakketbezorgers.
Lees verder

Hoe je als ondernemer je financiën snel en gemakkelijk op orde kunt krijgen
Grip houden op je financiën is voor zzp'ers en kleine ondernemers van levensbelang. Je wilt weten hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel er ook weer uitgaat. Een boekhoudprogramma is handig maar niet iedere ondernemer of zzp'er gebruikt zo'n programma. Gelukkig zijn er meer manieren die je kunnen helpen overzicht te krijgen van je financiën. In dit artikel helpen we je in drie stappen om je financiën op orde te hebben. (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-MKLKXP7');
Lees verder

Challenger50: hoe 24sessions grote bedrijven laat videobellen met klanten
Met hun videoplatform voor klantcontact 24sessions zitten Rutger Teunissen en Konstantin Goncharuk dit jaar middenin de actie. Een plek in de Challenger50 is de kers op de taart.
Lees verder

Banenmotor pruttelt weer, enig herstel bij horeca en uitzenders
Na een horror-Q2 nam het aantal banen en vacatures in ons land tijdens het derde kwartaal van 2020 weer toe. Er kwamen 164.000 banen bij en 16.000 vacatures. De zwaar getroffen horeca- en uitzendbranche lieten enig herstel zien.
Lees verder