Doorgaan naar hoofdcontent

Nationale Bodemtop 2020

Nationale Bodemtop 2020

Het belangrijkste bezit van een boer is zijn eigen grond. Het is daarom goed om duurzaam om te gaan met deze bodem. Hierover gaat de Nationale Bodemtop. Dit jaar online. Bent u er ook bij?

Lees verder

"Energie besparen speelt in Arnhem al 20 jaar een grote rol"

De ambities van de gemeente Arnhem om energie te besparen zijn groter dan ooit. Vastgoedambtenaren Marianne de Widt en Alwin Kuijper vertellen over de Arnhemse aanpak.

Lees verder

Webinar over zakelijke kansen in de Zuid-Koreaanse maritieme sector

Bent u actief in de maritieme sector? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen op het gebied van energietransitie en digitalisering in Zuid-Korea? U krijgt antwoord op uw vragen tijdens het webinar op 10 november.

Lees verder

World of Health Care 2020 digitaal

Met de uitdagende omstandigheden van dit moment, is het belangrijk om te blijven kijken wat er wél kan. Wilt u zelf de interactie met zorgbeslissers over de hele wereld ervaren? Neem dan op 11 en 12 november deel aan World of Health Care 2020.

World of Health Care

Deze 5e editie van World of Health Care gaat over de toekomst van de gezondheidszorg. We bespreken onze gezamenlijke uitdagingen, de nieuwste trends, en de oplossingen die daaruit voortkomen.

Thema's

Er zijn 3 belangrijke thema's:

Lees verder

GLB-uitbetaling en tarieven op een rij
Waarde betalingsrecht 2020

Op 1 december 2020 beginnen wij met het uitbetalen van de directe betalingen uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB). We hebben de meestgestelde vragen en antwoorden voor u verzameld op één pagina.

Lees verder