Doorgaan naar hoofdcontent

Muziekwinkel Bax begint met Private Shopping

Muziekwinkel Bax begint met Private Shopping
Muziekwinkel Bax Music begint met Private Shopping. De klant kan een persoonlijke afspraak maken buiten de reguliere openingstijden, zodat er alle tijd en ruimte is voor de nodige productvoorlichting.
Lees verder

Celstraffen geëist voor grootschalige oplichting via Marktplaats
Het Openbaar Ministerie (OM) Oost-Nederland heeft een gevangenisstraf van 45 maanden geëist tegen een 25-jarige man uit Enschede. Hij wordt gezien als de spin in het web van grootschalige oplichting via Marktplaats. Hij zou samen met drie anderen mogelijk honderden mensen op slinkse wijze geld afhandig hebben gemaakt.
Lees verder

Verbod regering Trump op TikTok lijkt nu echt van de baan
Een verbod op TikTok na de verkiezingen lijkt niet erg waarschijnlijk meer, nu een rechter in Pennsylvania daarvoor geen grond ziet. Drie TikTok-makers waren naar de federale rechter gestapt om het verbod aan te vechten.
Lees verder

Infographic: iDEAL vijftien jaar oud
Zes op de tien jongeren tussen 16 en 24 jaar doen hun online aankopen het liefst in bed. Dat blijkt uit onderzoek door Ruigrok NetPanel in opdracht van iDEAL, dat deze maand zijn vijftienjarige jubileum viert.
Lees verder

Hands-on: iPhone 12 (Pro)
Met de introductie van de iPhone 12 lijkt zich eindelijk een duidelijke marktstrategie bij Apple af te tekenen, al moet het bedrijf de middenmootmarkt toch beter in de gaten te houden.
Lees verder

Vier jaar Trump en tech: nog nooit was de invloed van een Amerikaanse president zo groot
Het waren vier lange tropenjaren voor tech onder het bewind van Donald Trump. Niet eerder heeft een Amerikaanse president het techlandschap zo hevig opgeschud: van visumbeperkingen voor buitenlands techtalent tot een slopende handelsoorlog met China en pogingen om de sociale media onder controle te krijgen. De staatsman heeft zich niet geliefd gemaakt in Silicon Valley. Zal er verandering komen?
Lees verder

E-Commerce en Digital Marketing Live! barsten los
Reserveer vandaag, komende dagen en weken blokken tijd in je agenda. Dan ga je 2021 in als expert digitaal marketing of e-commerce. Vandaag en morgen organiseert Emerce E-commerce Live! en Digital Marketing Live! Gratis 91 videosessies met topexperts, on demand.
Lees verder

Drie miljoen inschrijvingen voor online cursussen TU Delft
De TU Delft heeft de 3 miljoenste inschrijving voor de online cursussen (MOOCs) geregistreerd. De MOOCs geven mensen in de hele wereld toegang tot onderwijs van de TU Delft.
Lees verder

PostNL: Volumegroei pakketten stijgt 16,8 procent
PostNL meldt een sterke resultaatontwikkeling in het derde kwartaal. De omzet steeg op jaarbasis van 636 miljoen euro naar 742 miljoen. Het bedrijfsresultaat groeide naar 36 miljoen euro.
Lees verder